3 условия за подкосяваща краката целувка

Наклона надясно
Ако при първата целувка с някого сблъскаш носа си с неговия, твърде вероятно е просто да накланяш главата си в грешната посока. Немски учени направили проучване, че мнозинството от хората накланят главата си надясно преди целувка.

Погрижи се за дъха си
Да си си измила зъбите, не е достатъчно, за да си сигурна, че те очакват сладки целувки. Всъщност 90% от лошия дъх се дължи на недобре поддържаната хигиена на езика, където се наместват най-много бактерии. Използвай четка за зъби с грапава задна страна, предназначена за езика, не забравяй денталния конец, както и ментовите бонбонки в чантата.

Размерът няма значение
Ако не си надарена с устните на Анджелина Джоли, не се притеснявай – това не означава, че се целуваш по-лошо от хората със сочни устни. Големите устни съдържат същия брой нервни окончания, колкото и малките. Затова не се опитвай оптически да ги уголемиш, като направиш „муцка“, а леко разтвори и съвсем малко ги издай напред за целувка.

 

 

 

5 неща, които не знаеш за целуването
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар