Намажете възпалените и зачервени от обеците уши с тази смес и веднага ще се оправят

промоции

Някои продукти от кухнята имат неподозирана широкоспектърна употреба

обеци

Някои продукти от кухнята имат неподозирана широкоспектърна употреба


Може би ви се е случвало да искате да сложите съвсем обикновени обеци, а не такива, направени от скъп метал.

За съжаление обаче подобни обеци често предизвикват проблеми като зачервявания, отоци и дори болка.

В такива случаи на помощ идват някои продукти от домакинството. В този материал ще ви разкрием кои от тях биха могли да ви бъдат от полза за разрешаването на този проблем.

Ако обикновените обеци са причинили инфекция, то на помощ веднага идва кислородната вода. Достатъчно е просто да нанесете малко количество кислородна вода върху засегнатото място и ще облекчите значително болката и зачервяването.

Следващият продукт от домакинството, който може да ви бъде от полза, е содата бикарбонат. Тя пък може да ви помогне да премахнете мазните петна от дрехите си.
Някои петна наистина могат да се превърнат в истинска катастрофа, тъй като отстраняването им, е почти невъзможно. Малко обаче са петната, които биха се опънали на содата. Достатъчно е просто да поръсите със сода петното и да я оставите да попие мазното. След това потъркайте леко с четка и изплакнете. Резултатът ще е повече от прекрасен, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар