Превърнете обиците в красив талисман

Такова разпространено украшение като обеците практически не се употребява в магията

obitsi
Напразно, защото те са чифтно бижу и именно те подхождат за хората, които си търсят партньор. Освен това могат по вълшебен начин да усилват привлекателността на дамата, да й дарят красота, подчертавайки нейната свежест и младост.

За да станат талисман, обиците трябва да са нови и да са купени от вас. Добре е да са сребърни с подходящ за вас камък. Купете ги на растяща Луна, и то в момент, когато се чувствате повече от добре или ви се е случило нещо хубаво. Не бива да сте унили или нещастни. Ако не носите сребро, може да направите изключение. Колкото по-изчистени са обиците, толкова по-добре.

В спокойна обстановка и ден преди Пълнолунието вземете новите обици в длани. Затворете очи и започнете да мислите за всичко онова, което искате да ви се случи. Много е важно да формулирате добре желанията си. Нека те не бъдат материални, а по-скоро награди за душата. Когато свършите, вземете обиците, сложете ги в красив празен стъклен буркан. Оставете буркана на място, на което Луната ще може да го огрява. След това вземете обиците и ги сложете на ушите си.

 

Носете талисманите си и бъдете обичани и щастливи!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар