Ето няколко идеи за игри в нощта на Нова година

Докато чакате празника с компанията си може да стане скучно. Все пак вечерята започва към 20 часа, а до полунощ има много време. Затова ви предлагаме няколко идеи за игри, които да си организирате.

Игри за Нова година

Игри за Нова година

Бой със „снежни топки“

Тази игра ще зарадва и малки, и големи, но е добре след нея да сте си осигурили почистването. Разделете гостите си на два отбора. Нареждат се в две колони – един зад друг, като по един участник от всеки отбор излиза на определено (еднакво и за двата отбора) разстояние пред съекипниците си. Излезлият отпред хвърля към първия съотборник в колоната бонбони маршмалоу, които той трябва да се опита да хване с уста. Който участник успее да лапне бонбон, застава на мястото на хвърлящия маршмалоу и започва да замеря следващия поред в колоната съотборник. И така, докато всеки от участниците успее да хване бонбон с уста. Печели отборът, чиито участници се справят първи със задачата.


Дописване на истории

Може би знаете за популярната игра Mad Libs – при която трябва да се измислят думи и фрази, с които да се запълнят оставени празни места в написана история. Играта е много подходяща както за деца, така и за възрастни, които могат да я украсят, с хумор, фантазия и дори някоя по-пиперлива закачка – всичко зависи от участниците. За да сте в духа на празника, разбира се, сюжетът, който съставяте може да е свързан с Нова година. Ако сами не можете да измислите история с празни места – в интернет има предложения, които можете да използвате.

Търсене на коледни предмети

Тази игра е подходяща за децата, но би могла да развесели и възрастните. За най-малките обаче тя е и полезна, защото ще им помогне да развият чувството си за ориентация, да са наблюдателни, да работят като част от екип. Изберете някакви празнични предмети – ангелчета, снежни човеци, джуджета, еленчета, снежинки, коледни картички, лакомства и други. Разделете участниците на отбори и нека открият всички такива предмети – в стаята, в цялата къща или дори навън. Ако играта е за деца – можете да скриете предметите навън и да им начертаете карта, по която да се ориентират, или да им давате жокери във вид на гатанки, пише Журнал за Коледа.

Забавни отличия

Тази игра е подходяща, ако си организирате парти с колегите или други хора, които добре познавате. Можете да измислите някаква закачлива награда или диплома за всеки от тях и да организирате нещо като церемония по награждаване. Разбира се, хуморът трябва да е добронамерен и наградите да носят радост и признание.

5 страхотни филма, посветени на Коледа!

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар