Още ли не сте измислили какви подаръци ще купите? Ето нашите идеи!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако ви липсва време да обикаляте магазините в търсене на нещо специално или вече сте изчерпали всичките си хрумвания, ето как може да изненадате своите близки или колеги за празника: лесно, ефектно и най-важното – с неща, които гарантирано ще им допаднат.

Подаръци за Коледа

Подаръци за Коледа

Приятелско семейство

Вероятно имате едно или две семейства, с които сте особено близки и често се събирате. Ясно е, че на Коледа всяко ще празнува в своя дом. Но може би планирате да се видите в празничните дни в неформална обстановка. Колкото и да е неформална, все пак става дума за събитие като Коледа, което, малко или много, дава отражение на срещата. Със сигурност ще си размените подаръци. Най-подходящи за целта са семейните, общи дарове. Но тъй като не става дума за много близки роднини, подаръкът не бива да задължава, тоест не трябва да е твърде скъп. Красива кутия с коледни мотиви или ефектен стъклен буркан за съхранение на продукти в кухнята, завързан с коледна панделка, са добър вариант. Особено, ако ги напълните с ръчно направени сладки. А ако не умеете да майсторите такива, вземете готови, но по-необичайни – например френски макарони.


За възрастната съседка

Тя е толкова приятна, уважавате я много, а когато се налага да пътувате, с радост се грижи за вашите цветя или котка. Няма място за колебание – задължително трябва да я изненадате на празника с нещо не твърде голямо (за да не я притесните), практично (възрастните хора обичат полезни неща) и вкусно (нали е празник). Изберете симпатична коледна кутия за съхранение и я напълнее с шоколадови бонбони.

Колежката-приятелка

Ако сред колегите ви има такава, с която сте по-близки и се събирате и извън работа, бихте могли да я изненадате за празника с красив коледен сет за чай или за кафе за двама (ако е семейна) или за един (ако е сама).

Най-добрата приятелка

Познавате се от деца и времето не е успяло да разруши вашата специална връзка. Значи и подаръкът трябва да е специален. Ако тя харесва бижута, бихте могли да й изберете гривна (артистична, от кожа или от сребро), към която всяка година да добавяте по една висулка или пластинка, символизираща късмет.

По-възрастни роднини

Подаръкът в техния случай е по-скоро израз на уважение и цената е от второстепенно значение. Елегантна гарафа за вино и панерче за хляб във винтидж стил ще ги зарадват, а и ще са им полезни.

На любимата леля

Тя живее сама и много ви обича. Редно е да я зарадвате за празника. Подаръкът трябва да е комбинация от нещо практично и в същото време да е глезотия, която тя не би си купила. Ето една интересна идея. Открийте свещи във формата на мъфини и ги поднесете в стъклено плато за кейкове или торти.

Делови партньор

Нужно е да демонстрирате жест към ползотворната ви съвместна дейност. Подаръкът не бива да е прекалено скъп, но не трябва да е и евтин. В никакъв случай не бива да е личен – например вратовръзка или бижу. Ефектна декорация със свещи в златно за масата например, е добра идея.

За шефа

Също забравете за личните подаръци. Бъдете изключително деликатни, за да не го/я злепоставите пред другите. Подаръкът за шефа трябва да е някъде по средата – нито скъп, нито евтин и в никакъв случай с интимен характер. Добро впечатление правят вещите, свързани с деловото ежедневие – например красив бележник и писалка.

Далечни роднини

В тази категория попадат онези роднини, с които все пак поддържате някаква връзка и които планирате да видите около Коледа. Неголям предмет за дома в ретро стил, който да им служи и в същото време да украсява дома им, е подходящо решение.

Децата

По-малките са написали писма до Дядо Коледа (които вие тайно сте прочели, за да знаете какво точно искат те), а по-големите са ви казали директно какво очакват под елхата. Но не пречи да ги изненадате и с нещо дребно, което липсва сред техните желания. Независимо от възрастта, децата ще останат доволни да получат забавна коледна чаша, пълна със сладки изкушения, пише Журнал за Коледа.

Вашата майка

През годините сте й подарявали какво ли не и определено сте се изчерпали като идеи. Този път я сюрпризирайте с нещо, създадено лично от вас. Купете свещи, панделки и декоративни елементи в любимите й цветове, добавете елхови клонки и шишарки и направете декорация за дома й, каквато не се предлага в магазините. Или пък й ушийте декоративна възглавничка за дивана от разноцветни парчета плат с коледни мотиви. Важното е да бъде направено лично от вас.

Вашият баща

И той през годините е получавал от вас различни неща. По-практичният вариант е да допълните с някой елемент хобито му – например нова макара за въдицата му. А по-необичайният е да му подарите отлежало скъпо вино и красиви старинни бокали към бутилката, за да се почувства специален.

Децата на колегите

Със сигурност ще ги зарадвате, а и колегите ви ще останат приятно изненадани. Не е нужно да купувате скъпи вещи – първо, ще притесните родителите, и второ, не се знае дали ще уцелите интересите на децата. Но няма дете, което да не се зарадва на красива играчка за елхата.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ – вземи 22 продукта на супер цена!

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар