Излекувай любовната си мъка!

Вместо да си стоиш сама у дома и да плачеш неутешимо за някого, който най-безцеремонно ти е бил шута вземи мерки срещу любовната мъка и освободи сърцето си за нови емоции!

Незаменими хора няма и колко по-рано го осъзнаеш, тол­кова по-добре за теб! Не винаги сме в състояние да кон­тролираме емоционално­то си състояние, особено когато преживяваме тежко раздялата с лю­бим човек. Има няколко начина да преодолееш болката от загубената любов и да прегърнеш отново живота с две ръце.

Позитивна мисъл

Важно е да осъзнаеш, че всичко е в главата ти и можеш да контролираш емоциите и чувствата си сама, чрез посоката на мисълта си. Зато­ва – мисли позитивно! Време е да си сложиш розовите очила и да настроиш съзнанието си на вълна: „Никой не заслужава сълзите ми! Аз съм единствена“. Бъди сигурна, че колко­то повече вярваш в себе си, толкова по-лесно ще продължиш напред и ще започнеш на чисто в любовта.

Живот, здравей!

Не спирай да излизаш, да комуникираш с прия­тели и да се забавляваш! Независимо колко ти е гадно, не се затваряй в себе си, защото така само удължаваш периода на страдание и самоизмъчване по човек, който най-вероятно отдавна е продължил напред… За­брави за миналото и се наслаждавай на свобо­дата си – женските партита и неангажиращите флиртове те очакват!

Новата любов

Клин клин избива! Отвори сърцето и очите си за другите мъже около теб. Кой казва, че следващият няма да е в пъти по-добър от бившия ти? От теб зависи дали ще си позволиш да заличиш старата любовна история с нова, много по-силна и истинска… Отпусни се и дай път на онзи трепет, който можеш да усетиш само в началото на една връзка и който ще те накара да заличиш напълно болката от предишната.

Идеалната рецепта

Ударната доза парацетамол намалява болката при не­споделена любов, откриха учени от Калифорния. Любовта наистина може да даде радост, но и да причини болка на сърцето. Експертите са категорични, че парацетамолът може да намали и физическата, и емоционалната болка. Една-две таблетки могат значително да намалят болката в сърцето, причинена от бившия, но не забравяй, че все пак става дума за лекарство и е опасно да се предозира.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар