5 начина да получиш мечтания подарък!

Направи така, че да получиш от любимия идеалния подарък за следващия си празник! Ако приятелят ти винаги ти подарява неподходящи неща – просто му помогни следващия път да направи правилния избор.

  1. Импровизирана разходка със скрита цел

В последната колекция на люби­мия ти бутик има поне три рокли, които би носила с удоволствие. Как обаче да накараш гаджето да ти ги подари? Просто го изведи на разходка по магазините и когато стигнете до въпросния бутик, запо­чни да се прехласваш пред рокля­та, която искаш, и да повтаряш, че си влюбена в нея.

  1. Подскажи му

Има няколко начина да обозна­чиш със знак онова, което си си набелязала. Ако си харесала някое бижу, което си видяла в списание например, можеш да го оградиш с маркер и да оставиш изданието разтворено на бюрото, пред ком­пютъра на твоя човек. Така със сигурност ще го види.

  1. Чрез посредник

Когато се чудят какво да по­дарят на любимата жена, голяма част от мъжете се съветват с ней­ните приятелки относно вкуса й. Ето защо, можеш да скроиш план заедно с най-добрата си дружка и просто да й кажеш какво искаш.

  1. Намеци

Ако си добра в това да правиш намеци, залавяй се от рано! Кажи му от какво имаш нужда, напри­мер, че парфюмът ти е на свърш­ване и трябва да събираш пари за нов, или пък, че обувките ти са за изхвърляне, а си си харесала едни нови, червени, с тооолкова сладки панделки…

  1. План Б

Като крайна мярка можеш да предприемеш план Б и да му ка­жеш директно какво искаш. Друг подобен вариант е да му предло­жиш да ти даде пари и сама да си избереш подарък.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар