Облечете се в…цветя!

Няма по-женствен принт от флоралния, стои очаро­вателно и на закачливите момичета, и на сериозни­те дами. Флоралните мотиви не слизат от модните подиуми, защото са любими не само на жените, но и на дизайнерите. Дефилетата за тази пролет отново разцъф­наха в истински разкош от многоцветни букети или елегантни принтове с едно-единствено стръкче цвете в графичен стил.

Нежна романтика в роклите

Флоралните мотиви са класи­ка за фееричните тоалети, но този сезон сякаш ни напомнят италианската дамска мода от 50-те години – меки, жен­ствени линии и красиви цветя, обгръщащи прелъстителните Щ/форми на средиземноморските щр хубавици.

Екзотични цветя в спортния стил

Китки шестват победоносно по тениски, деним облекла и дрехи за свободното време. Възползвайте се от красота­та им, за да внесете повече женственост в унисекс тен­денциите.

Флорален акцент в деловото облекло

Цвете на ревера на сакото или на бието на блузата – отно­во класика, но този сезон в по-сочни краски, може дори да грее със„скъпоценен“ блясък от обшиване с камъни. Идеален сет е едноцветна рокля с фло­рален жакет или строг топ с пришито цвете на полата или панталона.

Дръзки китки по аксесоарите

Развихрете фантазията си и се покрийте с цветя от глава­та до петите. Дали ще е шно­ла в косите, флорален принт върху чантата, класическо бижу с цветя, цял венец около талията или върху каишките на обувките – всичко е позво­лено в дамските аксесоари.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар