Тези плодове и благовонни масла могат да заместят виаграта

Научете за уникалните способности на тези вкусни и привлекателни плодове и етерични масла.

Масло от жасмин

Масло от жасмин

Жасмин

Най-романтичният мирис сред афродизиаците. Лек, ефирен, изпълнен с усещане за благополучие и добро настроение. Помага за разкрепостяване на по-срамежливи партньори, сближава и събужда еротичните им чувства.

Иланг-иланг

Богатият, сладък аромат заслужено му носи славата на масло на насладата. Признат от древността като един от предразполагащите към еротични усещания мирис, днес е доказано, че иланг-иланг стимулира хипофизата – жлезата, която секретира ендорфин, хормона на еуфорията.


Пачули

Дълбок, тръпчив и леко горчив, този чувствен аромат е доста екзотичен. Популярен в хипи епохата, времето на свободната любов, когато се изследват в дълбочина еротичните зони и стремежът за наслада без край. Често се използва в съчетание с масло от иланг-иланг.

Мускат

Сваля напрежението, повишава желанието за секс, преодолява страха от провал в леглото. Мускатовият аромат се прилага в някои случаи на сексуални дисфункции, а в древността е използван за „бяла“ магия за любов.

Авокадо

Дървото авокадо ражда плодове по двойки, които приличат на тестисите. От тази прилика произлиза и славата на авокадото като заместител на виаграта.

Банани

Производството на полови хормони се подпомага от бананите, порати съдържанието им на витамини В, натрий и калий. Освен това те са много вкусни. Формата на плодовете също наподобяват фалос.

Папая

Папаята съдържа фитохимикали, които действат като естроген – женския хормон. Тя се използва като средство за предизвикване на кърма и подпомагане на сексуалното желание при жените.

Ябълка

Ябълките са богати на витамини, фруктови киселини и захари, които бързо възстановяват силите и либидото.

Увеличете либидото си с тези вкусни плодове!

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар