Негативните последствия от стреса на работното място

Вижте какво съветват психолозите

Всички знаят, че работата под постоянен стрес води до негативни последствия за организма.

Специалисти обаче са на мнение, че малко стрес може да окаже положително влияние върху работния процес.
Прекаленото количество стрес не е препоръчително, тъй като води не само до психологически, а и здравословни неразположения.

За да си отговорите дали сте под стрес първо трябва да сте наясно що за човек сте, както и да прецените дали обикновено сте под стрес.
Ако почти постоянно изпитвате чувство на гняв и агресия, то несъмнени кобичеството стрес ви е дошло в повече.

Вижте какво съветват психолозите

Вижте какво съветват психолозите

Специалистите психолози са систематизирали още няколко признака, издаващи, че сте под сериозен стрес на работното си място. Те са неспособност за концентрация, трудно справяне с поставените ви задачи,присвиване на стомаха, чувство на паника, повишен пулс и пренатовареност.
Ако някой от изброените симптоми или комплекс от тях ви измъчват продължително време, несъмнено стресът на работното място ви идва в повече.
Вземете незабавни мерки за ограничаването на стреса, тъй като в противен случай сте изложени на сериозен здравословен риск.

Постоянният стрес неминуемо оказва пагубно отражение върху здравословното ви състояние. Едни от най-често срещаните здравословни проблеми в резултат на стреса са хипертонията, инфарктът, срив в имунната система и редица други заболявания.
Психолозите са категорични, че за да се избавите от стреса, е необходима пълноценна почивка.
Препоръчително е да почивате на всеки 90 минути работа, тъй като мозъкът ви не може да остане концентриран за по-дълго време, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар