Как всеки мъж от зодиака да хлътне до уши в теб?

Добре дошла на планетата на любовта, секса и срещите

 

ОВЕН – (21.03.-21.04.)

Джеймс Франкo си пада по опасностите. Уау!

Той обожава дейст­вието и е доста луд, така че лесно ще го заинтригуваш с приклкючение, включва­що адреналин – бънджи скокове, водни ски, рафтинг или картинг. Директ­ното секс предложе­ние ще пожъне 100% успех.

Гали егото му и той ще се пре­върне в послушна твоя секс играчка. Въпреки че обича да винаги да е отго­ре (не само в спал­нята), този мъж ще те уважава, ако дър­жиш на своето.

Не се запускай, защото Ове­нът иска до себе си жена, която да показва. И не флир­тувай с други.

 

ТЕЛЕЦ – (22.04. – 21.05.)

Дейвид Бекьм си пада по гле­зенето.

Известен с чувствената си натура и любо­вта си към отбра­ните неща в живо­та, този мъж оби­ча вкусната хра­на, дългите маса­жи и гушкането. Един уикенд в спа център или домаш­на вана плюс масаж и вечеря с хуба­во вино са гаран­тиран път към сърцето му.

Угаждай му до без­образие. Обграждай го с внимание и ще е твой. Прибави и закуска с кафе и кроасани с шоколад в лег­лото, за да го задържиш навеки.

Не губи контрол. Телецът обича класата, стила и изтънчеността и емоционалните изблици и истерията не са му по вкуса.

 

БЛИЗНАЦИ – (22.05. – 22.06.)

Шая Лебъоф харесва жените, каращи го да мисли.

Той обожава да гово­ри, говори, говори… А ти ще го впечатлиш, ако покажеш широ­ка обща култура и богат речник, покри­ващи от фриволните клюки до последните политновини. Мъжът Близнаци е винаги готов за тестове, изложби, театър и прочие умствена храна.

Изненадай го с парти – това ще погали жадната му за социализация натура. В спалнята го дръж на нокти с еротични приказки и предизвикател­ства нонстоп.

Не го задушавай с ревност. Той си е флиртаджия по душа, но това не означава, че ще ти изневери. Освен това ще го накараш да се почувства супер объркан, ако не оцениш остроумието му.

 

РАК – (23.06. – 23.07.)

Чейс Крофърд знае как да превърне вечерята вкъщи в нещо горещо…

За този мъж домът е там, къде­то е сърцето му. И най-близки­ят път към неговите чув­ства е домашният уют, включващ вкусна тра­пеза. Планирай мно­го романтични вече­ри, в които изслуш­вай внимателно вся­ка негова дума, и го зашемети с кулинар­ните си умения.

Накарай го да почувства любов и сигурност. Ако знае, че е оценен високо – да, и в леглото, – той никога няма да пог­ледне в друга посока. Мъжете Раци са санти­ментални, така че той ще пази грижливо златни­те ви спомени и снимки.

Не нарушавай личното му простран­ство. От време на време Ракът има нужда да оста­не насаме, за да внесе ред в прекалено емоционал­ната си натура. И не му се присмивай, защото е адски чувствителен и ще се затвори в себе си.

 

ЛЪВ – (24.07. – 23.08.)

Джонатан Рийс Майерс има его за гъделичкане.

За да спечелиш любовта на Лъва, просто трябва да се грижиш денонощно за егото му. Той обожава да му повтарят кол­ко е страхо­тен и ако го правиш, ще те обсипе с нежност. Верен на знака си, обича да посещава най- модерни­те места в момента – в пълния си блясък, разби­ра се.

Бъди най-големият му фен. Комплиментите никога не са нито прекалено много, нито прекалено напомпани. Освен това, ако го заведеш на слънчево и топло място на почивка, ще уцелиш в десетката.

Не се колебай. Лъвовете са самоувере­ни натури и не понасят пристъпите на несигур­ност. Не бъди прекалено самостоятелна, защото ще го накараш да се чувства ненужен и нежелан.

 

ДЕВА – (24.08. – 23.09.)

Александър Cкapcгapд обича ненатрапчивата демонстрация на класа.

Подобно на Близна­ците, този мъж се впечатлява от демонстрация­та на интелект. Готиният разговор го впечатля­ва, а нестандартните идеи стимулират аналитич­ната му страна, филм или пиеса, провокиращи раз­мисъл, и хубава вечеря са формулата как да го спече­лиш.

Направи му масаж. Не само ще разтовариш стреса, който Девите обикновено трупат в себе си, а и ще дадеш начало на страхотна еротична нощ! Само имай предвид, че този мъж е маниак на тема хигиена – в т.ч. и интимна.

Не закъснявай. Мудността и разтакаване­то са генерален грях за мъжа Дева. Както и прекале­но показното облекло и поведение.

 

ВЕЗНИ – (24.09.-23.10.)

Заведи Уил Смит на романтична комедия.

Мъжът от тази зодия е артистична натура. Откликни на потреб­ността му от красо­та и креативност, като се обличаш естетски и се интересуваш от изкуство – едно посе­щение на теа­тър или излож­ба е прекрасно флирт нача­ло. Той оби­ча лукса, така че бутилка хубаво шам­панско и яго­ди с шоко­лад в спал­нята нико­га няма да са излишни.

Глези го с романтични подаръци: парфюми, вечери, уикенди някъде. И не забра­вяй любимите му билети за кино и концерти, разбира се.

Не спо­ри твърде ожесточено. Мъжът Вез­на не оби­ча нападките и грубите обвинения – той предпочита по- дипломатичния подход. Освен това има нужда от време за вземането на важни решения, в противен случай се изнервя.

 

СКОРПИОН – (24.10.-22.11.)

Райън Гослинг си пада по момичета с блестящи poкли.

Той е най-мистериозният от всички знаци и най-вероятно ще ти отнеме време, преди да разкри­еш нежната му уязвима страна. Очаквай много въпроси освен това. Любопитен по природа, Скорпионът с радост ще сподели с теб всяко ново начинание, стига да е достатъчно нестандартно и бълнуващо. И ще бъде адски доволен, ако носиш провокативно облекло и го оставиш да поеме инициативата.

Изнеси му частно шоу по бельо. Той обожа­ва всички чувствени изпълнения и ще го оцени по достойнство, както и споделянето на особено пикантните ти фантазии.

Не наранявай чувствата му. Ако се поди­граваш на гордостта и уязвимостта му, той ще извади жилото.

СТРЕЛЕЦ (23.11. – 21.12.)

Джейк Гиленхаал иcкa да опита всичко!

Този мъж обо­жава свобода­та си, далечни­те непознати страни и чуж­дите култури. Ако не можеш да го отвлечеш на пътешест­вие някъде, направи резервация за място с екзотична кух­ия или го заведи на нестандарт­но събитие – лекция на източен философ например. Превърни пътя му към спалнята ти в голямо, трудно приключение.

Заложи на динамичен социален живот и на много смях и забавления.

Не го завързвай за себе си и не го заключ­вай вкъщи. Нищо не отегчава този мъж така, как­то рутината, отговорността и живота с конски капаци.

 

КОЗИРОГ (22.12.-20.01.)

Орландо Блум е амбициозна натура!

Мъжът от тази зодия се впечатлява от успешни и здраво работещи натури, така че ще грабнеш вниманието му, ако му споделиш амби­циите си. Той не само ще те подкрепи, а и ще те отрупа със съвети как да ги осъществиш.

Дай му безрезервната си подкрепа. Кариерата е адски важна за този мъж и той често става работохолик – направи така, че да си почива пълноценно, докато сте заедно. Уикенд на усамотено местенце ще му помогне да презареди батериите.

Не му губи ценното време и бъди точна, кратка и ясна. И не го карай да рискува, защото не му е в природата.

 

ВОДОЛЕЙ – (21.01. – 19.02.)

Илайджа Ууд е винаги готов за предизвикателсва.

Той обожава да мисли и действа извън общоприетите норми, така, че вместо на романтична вечеря, го заведи на кулинарно пътешествие. Подхрани любовта му към приключения с разказ за ню ейдж философии, интересни теории и проучвания или непознати за широката аудитория

Той обожава технологиите, така че есемесите са прекрасно средство да флиртуваш с него. Помни, че този мъж не мисли като останалите, и подкрепяй всяка щура негова хрумка!

Не му казвай какво да прави, защото е непокорна натура и напук ще направи точно обратното. Емоционалните изблици са му непонятни, така че не очаквай в негово лице рамо, на което да плачеш. Но пък е страхотен приятел и любовник.

 

РИБА –  (20.02. – 20.03.)

Сийл обожава романтичните дни на плажа.

Чувствителен, чувствен и мечтател, този мъж се чувства добре в близост до вода – една среща на плаж или басейн е перфектен избор за романтично начало! Дълъг, мързелив пикник сред природата също ще свърши работа, особено ако откара до среднощ, когато изгреят звездите.

Окуражавай го да мечтае – твоята подкрепа ще му вдъхне сили да осъществи и най- смелите си планове!

Не прави планове прекалено напред във времето, защото мъжът Риба обича да е спонтанен и често се оставя на течението на прищевките си.

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар