Звездите предсказват следващата ти година – ЛЮБОВ, СЕКС и ПАРИ!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Управляваща пла­нетаМарс
Зодиакален камъкЧервен корал
Щастливо число9
Щастлив денВторник

Ти си пионерът на зодиака, самоуверена и безстрашна като Кийра Найтли,Клеър Дейнс иМиранда Кер.

ЛЮБОВ Не се нагърбвай с прекалено много задълже­ния, защото ставаш раздразнителна и си го изкар­ваш на половинката си. Ако нещата в спалнята са тръгнали към точката на замръзване, един период на пълно плътско въздържание ще разтопи ледове­те. И температурите ще продължат да се покач­ват – чака те невероятно жарко секс лято – с гаджето ти или със супер секси младеж, свален на плажа. Ако все още търсиш голямата любов, есен­та ще ти даде отговор какъв точно трябва да е този мъж.

КАРИЕРА Професионалното поприще гъмжи от възможности, не ги проспивай! Също така не се отдавай на дълги размишления и мечти, а действай. Чака те суперважна среща през сеп­тември, която ще опреде­ли бъдещето ти.

ПАРИ От време на вре­ме финансите ще те влудя­ват, затова дръж харчене­то под око. И бъди осо­бено внимателна с лими­тите на кредитните си карти през август и сеп­тември!

ЗДРАВЕ – Слабите ти точки понастоящем са храносмилателната система и червата, така че не пред­приемай строги диети, за да не си докараш ядове от нищо­то. Не гладувай, а спортувай.

Астро мъж Забавният Стрелец те очарова, а щурата Везна те облива с щедро внимание. Астро късметче Ключът към вътрешното ти задоволство се крие в това да изследваш собствените си граници.

ТЕЛЕЦ (21.04 – 21.05)

Управляваща планетаВене­ра
Зодиакален камъкДиамант
Щастливо чис­ло6
Щастлив денПетък

Ти си знакът в зодиака, на който може да се разчи­та, и си чувствена и артистична като Пенелопе Крус, Меган Фoкс и Джесика Стам.

ЛЮБОВ Твоят чар е сладък като захарен памук – нормално е при това положение да си отглеждаш тълпа от обожатели и да не можеш да се отър­веш от флиртове (не че се оплакваш!). Бъди осо­бено внимателна през есента, когато изневидели­ца изниква стара тръпка – струва ли си наистина да започвате пак? Краят на годината ти носи едно предложение. Помисли добре, преди да дадеш отго­вор. Не всичко в любовта е въпрос на външност и подкосяваща краката тръпка, нали?

КАРИЕРА Имаш идеи в каква област искаш да се развиваш оттук насетне и първата половина на годината е идеалното време да започнеш да ги вкар­ваш в действие. През лятото си в активна социал­на фаза и се запознаваш с личности, които могат да ти бъдат суперполезни. Готова си да излезеш извън познатите ти граници и това води до сериозен пробив през зимата.

ПАРИ Слава богу, кризата не се отразява пагубно на твоите финанси и ти поддържаш устойчиво портфейлно ниво.

ЗДРАВЕ Осигурявай си достатъчно количество сън, за да се чувстваш във форма. И задължително си почивай през уикенда, вместо да се нагърбваш с допълнителни задачи.

Астро мъж Страстният Скорпион те държи будна цяла нощ, но истинският романс процъфтява с Рак.

Астро късметче Ключът към твоя успех е работа­та в екип.

БЛИЗНАЦИ (22.05 – 21.06)

Управляваща планетаМеркурий
Зодиакален камъкСмарагд
Щастливо число5
Щаст­лив денСряда

Ти си комуникаторьт на зодиака – гъвкава, интелигентна и двойствена също като Анджелина Джоли, Кайли Миноуг, Моли Симс и Аби Лий Кършоу.

ЛЮБОВ Напоследък бягаше по тъч линията на социалната сцена. Време е това да се промени и са започнеш да излизаш, защото те чакат много запознанства с нови, готини мъже, с които сте на вълна- През лятото си на върха на щастието, пълна със самоувереност и чар, през есента си влюбена до уши -и то щастливо, а Нова година е старт на нещо вероятно красиво.

КАРИЕРА Оригиналността ти носи успех, но си доста разсеяна на моменти. Не се нагърбвай с прекалено много задачи, за да можеш спазиш крайните срокове. Преразгледай поставените си цели – може би е време да захванеш нещо

ПАРИ –  Нека го кажем така – можеш да си позволиш прекрас­на ваканция или мечтана екс­курзия! Не е ли чудесно?

ЗДРАВЕ – Принципно слабите ти точки са ръцете, белите дробове, репродуктивните органи. Затова е добре да караш колело, да тичаш и да плуваш, за да ги укрепиш.

Астро мъж С Везните споделяте еднаква любов към изкуството, но секси Стрелегът следи всеки всеки твой жест.

Астро късметче Всички усилия, положени добросъвестно от теб за постигане на една цел, ще се увенчаят с късмет.

РАК (22.06 – 23.07)

Управляваща плане­таЛуна
Зодиакален камъкПерли
Щаст­ливо число2
Щастлив денПонеделник

Ти си най-грижовният знак на зодиака, чувст­вителна и емоционална като Линдзи Лоън, Джесика Симпсън и Изабели Фонтана.

ЛЮБОВ Рожденият ти ден ще ти донесе най-желания подарък: вълшебна пръчица, с която омагьос­ваш мъжете и ги превръщаш в безпомощно тес­то в ръцете си. Остава ти само да избереш един и да го моделираш по свой вкус. Ако вече си сериоз­но обвързана, очаквай страхотна изненада в края на годината – дали пък не е под формата на пръстен?..

КАРИЕРА Дар словото ти тази година е в сьстояние да те катапултира мълниеносно високо в професио­налната стълбица. Радваш се на необичаен пик в само­увереността и предприемаш доста рисковани ходо­ве, които в 99% от времето са печеливши. В края на лятото успяваш да постигнеш дълго лелеяна мечта.

ПАРИКаквото и да става, не поставяй парите преди приятелите в списъка си с приоритети. И не изпадай в паника – имаш точно толкова финан­си, колкото ти е необходимо за разумен начин на живот.

ЗДРАВЕПази се от настинки, от махмурлук и от твърде мазни храни, които се лепят директно на бедрата.

Астро мъжСподеляш прекрасни вечери и нощи със земния Козирог, но истинската ти сродна душа е идеалистичната Риба.

Астро късметче Инвестирай в квалификационен курс, който ще ти влезе в употреба по-скоро, отколкото си мислиш.

ЛЪВ (24.07 – 23.08)

Управляваща планетаСлънце
Зодиакален камъкРубин
Щастливо число1
Щастлив денНеделя

Ти си Лидерът на зодиака, ти си апела, драматична и царствена катоМадона, ДженифърЛопес, Чараийз Терон и Джордан Дън.

ЛЮБОВ През любимия ти сезон – лятото, ти си гореща и предизвикателна. Очакват те много, мно­го жарки нощи. Бъди откровена и директна, за да избегнеш препирни, породени от недоразумения. През есента в живота ти нахлува шеметен романс, който го преобръща с главата надолу. Дали пък той не е със спортното гадже, на което си хвърли­ла око от сума време насам?

КАРИЕРА Началото на годината не ти е от най- спорните, но пък от късната пролет нататък си пълна с енергия и бързо наваксваш. Комуникираш добре с околните и влизаш в любимата си роля – на естествен лидер. Внимавай само да не засегнеш с някоя репли­ка ръководството, което да доведе до ненужно кръс­тосване на шпаги и излиш­на наказателна акция. Раз­читай основно на себе си.

ПАРИ Е, няма да са достатъчни за топ луксозния лайфстайл, за който си меч­таеш, но ще ти позволят да се глезиш от време на време. Стреми се да не вземаш и да не даваш заеми. ЗДРАВЕ – Яж здраво­словно, движи се повече и се обли­чай добре. Да, зву­чи така, сякаш е съвет на баба ти, но ако го спа­зиш, ще си спестиш сума неприятности.

Астро мъж Искрите са неми­нуеми, когато става дума за нестандартния Водолей или страстния Овен.

Астро късметче Очаквай при­ходи от неочаквани източ­ници като наследство или хазарт. Или заможно гадже.

ДЕВА (24.08 – 23.09)

Управляваща планетаМеркурий
Зодиакален камъкЕмералд
Щастливо число5
Щастлив денСряда

Ти си перфекционистът на зодиака, аналитична, интели­гентна и сръчна като Камерън Диаз, Бионсе, Никол Ричи и Коко Роша.

ЛЮБОВ Може да се каже, че се намираш в процъф­тяваща любовна обстановка. Имаш толкова богат избор, че направо си разглезена! Само внимавай със секса за една нощ и винаги използвай предпазни сред­ства, както и бъди нащрек в общата лудница от събития и емоции да не изпуснеш Подходящия. Имаш всички шансове да го срещнеш през лятото – не позволявай на стари страхове и грешки да те уплашат и да те накарат да избягаш.

КАРИЕРА Прегърни смело всички предизвикател­ства, защото си обречена на успех през тази годи­на! Най-вероятно ще ти се наложи да поемеш още задължения и да прекараш повечко часове в офи­са, но всичко това ще ти се отплати щедро – ще бетонираш позиции за години напред, а Нова годи­на ще ти донесе изключително добри новини.

ПАРИ Ако живеещ под наем или си с изтеглен кре­дит, харчи разумно, в рамките на бюджета си. Ако се изхвърлиш твърде над него, рискуваш да попаднеш в порочния кръг „теглене на заем за погасяване на заем“.

ЗДРАВЕ Твоите слаби точки са храносмилателна­та система и кръвообращението. Избягвай прекаляването с алкохола и се движи повече.

Астро мъж флиртаджията Близнаци те затрупва с вълнуващи изненади, а чувственият Телец превръща мечтите ти в реалност.

Астро късметче Ти имаш рядък усет за хората, кой­то ти помага да избереш както правилния мъж и приятелски кръг, така и подходящите бизнес парт­ньори и съдружници, с които да преуспеете през тази година.

ВЕЗНИ (24.09 – 23.10)

Управляваща планетаВенера
Зодиакален камъкДиамант
Щастливо число6
Щастлив денПетък

Контактен и лек xapaктep, ти си уравновесена и романтична като Гуинет Потроу, Кейт Уинслед,Фрейда Пинто и Фрея Беха Ериксен.

ЛЮБОВ Разбира се, че винаги можеш да си хванеш поредния любител на драмата, който ще ти пили нервите със скандали, ревност и игрички. Слава богу този сценарий ти е дошъл до гуша. В началона годината си съсредоточена върху това да преодолееш собствените си страхове, плод на горчив опит за щастие, вече зад гърба ти. И това е прекрасно, защото когато в ранното лято срещаш мъж (принципно не твой тип), си готова да започнеш на чисто. Тази връзка ще те неприлично щастлива!

КАРИЕРА Отложи всички нови начинания за след пролетта – тогава успехът им егарантиран. Ще успееш да  направишвпечатление на правилните хора с много власт и да си осигу стабилен финансов гръб. Възможно е да превърнеш доскорошно свое хоби в сериозен източник за доходи. Доверявай се в интуицията си, когато се колебаеш за дадено решение.

ПАРИ  Ами, криво-ляво ще го добуташ до есента, когато изневиделица ти се стоварват страхотни финансови новини. Имаш пълното право да ги полееш.

ЗДРАВЕ Пий повече течности, за да си спестиш неприятности с бъбреците i отделителната система.

Астро мъж Телецът споделя любовта ти към лукса, а страстният Овен ти спира дъха с директно предложение.

Астро късметче Заложи на здравословно меню и движение. Звучи изтъркано, но пък ще ти даде страхотен резултат!

СКОРПИОН (24 .10-22.11)

Управляващи планетиМарс и Плутон
Зодиакален камъкЧервен корал
Щастливо число9
Щастлив денВторник

Енигмата на зодиака, ти си потайна и неразгадаема като Ан Хатауей, Уинона Райдьр и Лакшми Менон.

ЛЮБОВ В общи линии при теб купонът на лич­ния фронт си тече… неангажиращо, естествено. До есента обаче, когато се появява мъж, който си струва. Ако не искаш да го изпуснеш в общия иху-аху поток, си дай труд да се вслушваш малко по-внимателно в думите на всеки от обожателите, извеждащи те на вечеря, както и не бързай да ги вписваш в графата „А, не!“. Ако успееш да го позна­еш, звездите ви обещават 100% щастие.

КАРИЕРА Програмата ти е доста натоварена, но ако се научиш на две неща, ще успееш да избегнеш огромна част от стреса. Кои са те ли? Не мисли за работа извън офиса и не отказвай малко помощ.

ПАРИ Уви, не е време за щури харчове, а напротив – за пестене. На хоризонта ти се появява възмож­ност за промяна, която изисква кеш.

ЗДРАВЕ Запиши се на спортове, повдигащи адрена­лина, защото така ще впрегнеш излишната си енер­гия в нещо полезно.

Астро мъж Любовта и грижите, за които си меч­таеш, получаваш от Рак, а драматизма и адренали­на, които те карат да се чувстваш жива – от Лъв.

Астро късметче Ще плуваш в успешни води, ако се зани­маваш с артистична дейност: мода, театър, музика…

СТРЕЛЕЦ (23.11 – 21.12)

Управляваща планетаЮпитер
Зодиакален камъкЖълт сапфир
Щастливо число3
Щастлив ден – Четвъртък

Епикуреецът на зодиака, ти си приключенец по душа, шиpoкo скроена и оптимистична като CкapлeтЙохансон, Кристина Агилера, Катрин Хейгъл и Шанел Иман.

ЛЮБОВВ края на пролетта те хваща безсъние, защото срещащ ексцентрична личност, която те омагьосва. Чувстваш се най-секси жената на плане­тата и поне до края на октомври не стъпваш по земята. Типично в свой стил обаче към ноември вече се разсейваш и заглеждаш встрани, а през декем­ври дори обмисляш да възобновиш срещите със стара тръпка.

КАРИЕРАКрачка напред, една назад, една встрани – професионалният ти живот докъм април може да се опише точно така. Разконцентрирана си, сре­щаш спънки, губиш ценна енергия и време, скачай­ки от задача на задача. От май нататък обаче неща­та рязко се променят. Не че няма да има тук-таме по една крачка назад, но през пове­чето време про­фесионалната ти стъпка ще е три-четири скока напред.

ПАРИ Бъди раз­умна през лятото, за да не останеш основно на соле­ти през есента.

ЗДРАВЕПази гърлото, бедрата и кръста.

Астро мъжШироко скроеният Водолей обръща света ти с краката нагоре, а емо­ционалната Риба разта­пя сърцето ти.

Астро късметче Предстои ти смяна на жилището с по-добро.

КОЗИРОГ (22.12 20 01)

Управляваща планетаСатурн
Зодиакален камъкСин сапфир
Щастливо число8
Щастлив денСъбота

Практикът на зодиака, ти си земна и целенасочена като Кейт Бозуърт, Сиена Милър, Кейт Мос и Сесил Лопез.

ЛЮБОВ – Дори в миша дупка да се навреш, флиртът през тази година пак ще те открие. Бъди особено внимателна на кого даваш аванси на работното си място през есента, за да не си навлечеш ненужни главоболия. Ако си обвързана, пролетта е райско време, в което с гаджето ти ще предприемете следващата стъпка за заздравяване на отношенията си, а ако не си, имаш всички шансове да срещнеш твоя човек през февруари.

КАРИЕРА – В началото на година – за кой ли път? – ти се налага да се доказваш и да се пребориш с опоненти. Но след като – за кой ли път? – успееш да го направиш, те чакат златни времена! Напук на кризата получаваш прекрасни предложения за ръст в йерархията, както и за финансови постъпления. Ценена си и това те кара да се чувстваш прекрасно.

ПАРИ – Ако през лятото харчиш разумно, звездите ти обещават финансово благоденствие към края на годината.

ЗДРАВЕ – Осигури си дълбок и дълъг сън, за да си във форма. Тъй като белите ти дробове са ти слаба точка, тенисът на корт и баскетболът са идеални спортни опции за теб.

Астро мъж – Вечерите, прекарани в домашен уют с чувствителния Рак, те карат да се влюбиш до уши, а Девата, която го играе срамежлива, те възпламенява.

Астро късметче – Тази година ще ти се случат много хубави неща, докато си на път.

ВОДОЛЕИ (21.01 -19.02)

Управляващи планетиСатурн и Уран
Зодиакален камъкТюркоаз
Щастливо число8
Щастлив денСъбота

Новаторьт на зодиака, ти си свободолюбива натура и филантроп като Дженифър Анистън, Алиша Кийс и Лия Кабеде.

ЛЮБОВ – През тази година ти доказваш правилото, че любовта наистина побеждава всичко. С любимото ти същество преживяхте немалко изпитания, но истината е, че те само успяха да ви сплотят още повече. И сега двамата се радвате на невероятно щастие, съвсем като в рая.

КАРИЕРА – В течение на годината финансовото ти положение бавно и сигурно се подобрява и стабилизира. През лятото получаваш предложение за нов проект, който освен добри финансови постъпления ти носи и огромно удоволствие. Не се колебай да го приемеш, защо-то и без това си твърде натоварена – звездите ти обещават, че ще е лесно изпълним и доста успешен.

ПАРИ – Била си и по-добре, но определено си била и доста, доста по-зле финансово. Единственото, от което трябва да се пазиш, са импулсивни крупни покупки през летните месеци.

ЗДРАВЕ – Слабите ти звена на този етап са нервната система и кръвообращението. Йогата ще ти помогне да релаксираш.

Астро мъж – С интелектуалния Близнак сте на една мисловна вълна, докато своенравният Овен те провокира с борбата кой да е отгоре.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Управляваща планетаЮпитер
Зодиакален камъкАметист
Щастливо число3
Щастлив денЧетвъртък

Мечтателят на зодиака, ти си емоционална и идеалистична като Джесика Бийл, Дрю Баримор и Наталия Воденова.

ЛЮБОВ – Хаосът, който цареше в личния ти живот, слава богу, остава в 2011-а. През 2012-а тълпата ти от обожатели расте ли, расте, а ти цъфтиш. Единственото, което се иска от теб е да проявиш търпение и да не избираш окончателно до началото на юни, когато се появява подходящият мъж. Ако си обвързана, през август получаваш страхотно доказателство за чувствата на гаджето ти (най-вероятно под формата на жест, а не на думи), което те прави невероятно щастлива.

КАРИЕРА – Когато преследваш дадена цел, можеш да си суперупорита и целенасочена. И точно това те прави безценен кадър 6 офиса през тази година. Какаото и да стане, каквито и пречки да се появят, не се отказвай! Имаш всички шансове и данни да направиш голям пробив.

ПАРИ – Явно си била много послушно дете през миналата година, защото през тази ще успееш да се насладиш на няколко (доста скъпички) пътешествия, които ще ти оставят трайни спомени.

ЗДРАВЕ – За да избегнеш проблеми със сърцето, не як твърде мазна храна и не прекалявай с алкохола. Танците и плуването идеално балансираш прочутите ти променливи настроения.

Астро мъж – Чарът на Дебата ти изглежда неустоим, а секси Скорпионът ти обещава рай в спалнята.

Астро кьсметче – Излъчваш оптимизъм и добро настроение и това привлича околните. Възползвай се от новите запознанства.

Вижте още как всеки мъж от зодиака да хлътне до уши в теб

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар