Лили Иванова разкри рецептата си за красота и младост

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Лили Иванова съблюдава стриктно фазите на луната

Българската естрадна прима Лили Иванова разкри своята рецепта за красота и младост.

Макар да е на 76 години примата, е в перфектна форма и не можете да отречете, че трудно бихте й дали реалната възраст, ако не знаехте, че е на толкова.
Основните правила, които спазва Лили Иванова е да не изневерява никога на Луната, както и да хидратира редовно организма си.

Лили Иванова съблюдава стриктно фазите на луната

Лили Иванова съблюдава стриктно фазите на луната

За да сте сигурни, че пиете вода, която не вреди на организма ви, можете да използвате уреда за алкална вода Хидро Хелт.
Той пречиства питейната вода от тежките метали и химичните съединения, съдържащи се в нея като същевременно запазва всички полезни минерали, от които човешкият организъм се нуждае.

Лили Иванова винаги спазва пост по време на пълнолуние. Единственото нещо, което приема в този период е топла вода, с която изчиства токсините и шлаките от организма си.
След този период пък залага на различни разкрасителни процедури, за да запази красотата и здравето на кожата си.

От близо три десетилетия насам, сутрините на Лили Иванова започват с прием на чаша топла вода на гладно.
Най-добре е, ако пречистите водата с уреда за алкална вода Хидро Хелт, тъй като само по този начин можете да сте сигурни, че няма да натоварите организма си с излишни токсини.
След като предварително е преварила водата, примата на българската естрада я загрява и изпива на бавни глътки. По този начин прочиства органите си и забързва обмяната на веществата, пише pik.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар