7 идеи за преборване на скуката

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Предлагаме ви седем идеи, от които можете да се възползвате или да ви подскажат още по-забавни начини за преборване на скуката.

Отдъхнете

Вземете си една седмица отпуска и заминете някъде, където е топло и слънчево. Туристическите агенции предлагат доста оферти, така че разгледайте, може да попаднете на някое предложение в последния момент на много изгодна цена.

Ако не можете да си позволите далечно пътуване, идете на планина дори за ден – там, горе, слънцето пече, затворете очи и се отдайте на ласките му (само не забравяйте да си сложите слънцезащитен крем, защото се изгаря много бързо и лесно при съчетание сняг и слънце).

Друг вариант е да отидете в спа център през почивния си ден. Водните процедури и масажите ще ви доставят удоволствие, а ако се поизпотите първо във фитнеса и после в сауната, поплувате в басейна и накрая се насладете на свеж фреш в бара край него, ще се почувствате като на морска ваканция.

Похарчете малко пари лично за себе си

Шопингът е доказано средство за подобряване на настроението и преодоляване на тъгата. Със сигурност имате нужда от нов крем. Едни нови модни обувки, стилно сако или нов шал ще ви се отразят добре и на визията, и на джоба.

Ако пък наистина нямате нужда от нови дрехи и обувки (което не е за вярване), купете нещо за душата си (новата книга на любим автор или новия албум на любим изпълнител) и за дома (абажур с моден дизайн, например). Седнете под меката му светлина и се потопете в други измерения с четивото или музиката (най-добре и двете), далеч от скуката.

 

Продължение …

 

Етеричните масла премахват напрежението и умората!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар