Бременна ли е Лейди Гага?

промоции

Лейди Гага ще даде зор на годеника си Тейлър Кини по-скоро да стигнат до олтара. Звездата, която получи годежен пръстен в Деня на влюбените, напоследък изглежда доста наедряла в областта на корема и това предизвика слух, че ще става майка. Ако новината се окаже истина, двамата с любимия й едва ли ще чакат до разгара на лятото, когато Гага ще е в напреднала бременност.

С последните снимки на певицата истерията около фигурата й доби застрашителни размери. Лейди Гага lady-gaga16885.jpgникога не е обичала да се навлича излишно за появите си пред хората, а наскоро не изневери на този си стил. Този път заложи на блуза нощница, с която се разходи по улиците, за да покаже, че краката й са в брилянтна форма от танците.

Не това обаче хвана погледите на папараците. В противоречие на стегнатата фигура на певицата, тя е пуснала сочно коремче. То изглежда доста окръглено, а за да не се фокусира внимание, певицата носи дрехи с широк колан. Така наедрялата и талия трябва да се губи от погледите на преследвачите й. Вятърът и ефирната материя на роклята й обаче си направиха шега и вместо да прикрие напълняването си, певицата още повече го подчерта. Така и за ненаблюдателните стана ясно, че тя е наедряла в снагата.

На изявата си на оскарите Лейди Гага бе в бяла рокля с много широк колан и силно разкроена надолу, за да отвлича вниманието. Освен това тя напълно е забравила за прилепналите трика и любимия си ансамбъл от прашки със сутиен, с които излизаше доскоро на улицата.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар