Това са храните за плосък корем!

Плоският корем не само ви кара да изглеждате страхотно, но и да се чувствате така!

hrani otslЯденето на правилните храни ще ви гарантира плоския корем в съчетание с ежедневните упражнения. И нали знаете – отслабване не се прави с глад! Ето кои храни трябва задължително да имате в диетата си!

Пълнозърнестите храни

Пълнозърнестите храни са задължителни. Те са пълни с полезни въглехидрати, които освобождават глюкозата много бавно в организма като по този начин ви държат сити за дълго време и заедно с това имате достатъчно енергия. Те също помагат в изгарянето на мазнините от организма.

Кисело мляко

Киселото мляко е пълно с протеини, така че изпълва не само стомаха, но и дава форма на мускулите. Помага да се борите срещу проблемите на храносмилането, тъй като съдържа природни пробиотици, особено ако е с жива закваска.

Яйца

Яйцата съдържат витамин В12 и протеини. Протеините помагат да се чувствате сити, а витамин В12 разбива твърдите мастни клетки, които отказват да мръднат дори и след много упражнения.

Бадеми

Бадемите са едни от най-добрите храни за плосък корем. Те трябва да се ядат сурови и да се дъвчат много. Имат много по-малко калории в сравнение с другите ядки и също са богати на протеин, който помага за изграждане на мускулите. Когато ги ядете след като сте направили сутрешната си гимнастике, те помагат за оформянето на коремните  мускули.

Ябълки

Ябълките са пълни с фибри и действат като четката за зъби за червата. Те помагат да се изчисти цялата излишна мазнина от червата. Една ябълка между закуската и обяда ще спре апетита ви към сладки неща.

Риба или рибено масло

Рибеното масло е страхотно за плосък корем, тъй като съдържа омега-3 мастни киселини, които са добри мазнини и помагат да изгоните от тялото си лошите мазнини.

Соя

Семената от соя са лесни за възприемане. Те помагат за премахване на слоевете мазнини от стомаха и са богати на протеини. Дори когато се приемат в малки количества, те засищат много.

Лимон и мед

Сокът от един лимон в чаша вода с една чаена лъжичка мед помага много за намаляване на мазнините в тялото. Лимонът е пълен с витамин C, който не позволява нови мазнини да се натрупват в организма, а медът помага за разграждането на мастните.

 

Кои витамини ви дават енергия и помощ при отслабването?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар