7 напитки, които можете да пиете, докато отслабвате!

Течностите имат способността да ви доставят енергия. Когато са сполучливо избрани те могат да помогнат за намаляване на теглото. 

Вместо да се тъпчете с изкуствено произведени напитки, опитайте здравословните напитки, които ви препоръчваме.

1. Кокосова вода

Най-естествената и хранителна напитка, която ще ви помогне в загубата на тегло е кокосовата вода. Съдържанието на електролити в нея ще ви даде нов тласък и ще ви подмлади.

2. Зеленчуков сок или супа

Домашно приготвен зеленчуков сок или супа е добро питие, когато се приема преди хранене. То може да ви помогне да ядете по-малко, като по този начин подпомага отслабването. Също така, тялото ви ще получи всички необходими хранителни вещества и минерали от тази напитка.

3. Билков чай

Има няколко билки, които са известни, че подпомагат загубата на тегло. Опитайте се да пиете всеки ден билков чай от лайка, мента, шипка и липа.

4. Студена вода

Да, студената вода е една от най-добрите напитки, ако сте на диета. Минималното потребление препоръчително за изпиване на ден е около 8-10 чаши.

5. Сок от червени боровинки

Това е плод, богат на витамини, хранителни вещества и минерали. Сокът е много полезен за бъбреците и пикочните пътища, както и за ускоряване на метаболизма.

6. Лимонада

Домашна лимонада с топла вода и малко мед рано сутринта може да помогне в загубата на тегло. Според изследванията, лимонада с кленов сироп също може да помогне за намаляване на теглото.

7. Обезмаслено мляко

Една чаша обезмаслено мляко, ако се консумира всяка сутрин може да ви помогне да загубите част от телесното тегло. Наложително е да не слагате захар в млякото, тъй като захарта се добавя към вашия калориен прием.

Защо питейната вода е важна за отслабването?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар