11 знака, че толкова си налапала въдичката, (че си преминала нормалната граница)

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
 1. Пак кликна на профила му във фейсбук. Само за да установиш, че в последните 20 минути не се е слу­чило нищо ново. И скролира, скролира надолу, проследя­вайки събитията (кой знае, може да е дописал нещо на стар пост)… чак до създаването на про­фила му.
 2. Някак успяваш да намериш някаква връзка с него в абсо­лютно всичко, което ти се случва. Напри­мер първата нови­на, която чу тази. – сутрин, беше за куче­та водачи – и ведна­га се сети как той ти разказа, че кога­то бил дете, си меч­таел да си има овчарка.
 3. Най-често слуша новото парче в iPod-a ти е парчето, на което се изкефихте и двамата на първата си среща.
 4. Обожаваш да излизаш с всеки един от общи­те ви трима прияте­ли. Независимо че първи­ят може да говори само за фитнес, вторият – за дискотеки и пиене, а тре­тата – за козметици и диети. Защото тайно се надяваш, че може да пус­нат някое ценно изрече­ние за Него: я някоя случка, я някоя квалификация…
 5. Готова си да задоволиш и най-щурите му и откачени прищевки. В леглото и извън него.Това с шапката нищо не е – буквално нищо.
 6. Отваряш профила на t/всяка, която му пише на стената или му комен­тира статуса, и подла­гаш снимките й на уни­щожителна критика.
 7. Слагаш му отде­лен ринг тон – нещо с мелодия, която дори Марая Кери би нарекла „лигава“, и текст, който предизвиква захарен диа­бет.
 8. He би нарекла очакванията си за връз­ката ви „нещо кой знае какво“. Но ако човек те притисне малко повече, ще открие, че си мисли­ла дали ще имате общ бюджет, на чии родите­ли ще кръстите първото дете и къде евентуално ще живеете, като се пен­сионирате.
 9. Отказваш да си пра­виш каквито и да било планове за уикенда – категорично при това! – ДОКАТО не разбереш неговата програма. А ако не се обади, оставаш на разположение, в случай че звънне.
 10. Странно е как някак успяваш да вмъкнеш името му във всеки разговор, независи­мо от темата и събе­седника.
 11. Запълваш паузата между поредни­те ви срещи, като издир­ваш филми и ровиш в сай­тове, за които той се е изказал въодушевено. И като гледаш любимия му спорт, в който неочаква­но се влюби и ти.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар