Отслабване с кафе!?

Въпреки че ефектите не са били клинично доказани, консумацията на кафе може действително да повиши загубата на тегло, когато се комбинира със здравословна диета, упражнения и сън.

Без значение дали обичате кафето си горещо и черно или охладено с лед, може да откриете вашата програма за отслабване, подсилена от тази богата топла напитка. Преди да вземете решението да започнете интензивна кафе диета, обаче, се консултирайте с вашия лекар, тъй като редовната консумация на кафе може да има редица негативни странични ефекти за някои хора.

Стимулиране на температурата

Кафето може да ви помогне да намалите теглото си чрез увеличаването на производството на топлина на тялото, известно също като термогенеза. Кофеинът, съдържащ се в кафето може да стимулира симпатиковата нервна система, която регулира цялостната температура на тялото и по този начин се задейства термогенезата. Веднъж активирана, термогенезата увеличава разходите за енергия на тялото ви и помага да се повиши използването на калории. В резултат на това кафето може не само да загрява, но също така и да допринася за загубата на тегло.

Засилен метаболизма

Кафето може да помогне за отслабването чрез неговото въздействие върху цялостния метаболизъм на организма. Кофеинът, съдържащ се в кафето може значително да увеличи вашата базална метаболитна скорост за минимум два часа след консумация. Базалната метаболитна скорост се отнася до броя на калориите, които тялото ви изгаря през целия ден. Ефектът на кофеина не се влияе от теглото и общата фитнес подготовка.

Засилено изгаряне на мазнини

Кафето може да ви помогне да отслабнете чрез увеличаване на количеството на мазнините, които тялото ви изгаря с течение на времето. Кофеинът в кафето може да засили нивото на адреналин в кръвта, а това на свой ред, да помогне за ускоряване на консумация на мазнини от тялото, също така известно като липолиза. По време на липолизата, тялото ви разгражда мазнините, съхранявани в клетките и ги разпределя за използване като свободни мастни киселини. Кофеинът в кафето може също така да блокира химикали в тялото като аденозин, които инхибират процеса на липолиза. Чаша кафе може да бъде в състояние да увеличи правилното използване на мазнините и в същото време да помогне за загубата на тегло.

Потиснат апетит

Кафето може да помогне за отслабване, като потиска глада и намаляване апетита за допълнителни хапвания. Кофеинът, съдържащ се в кафето, може да помогне за подтискане на апетита за кратки периоди от време. Въпреки това, ефекта на кофеина върху апетита остава неясни. Някои хора, всъщност може да открият, че кофеинът увеличава, а не намалява апетита им.

Кафе вита голд слим

Едно пакетче Витаголд слим дневно разтворено в гореща вода, 30 минути преди храна не само ще ви помогне за намаляване на телесното тегло, но и ще възвърне свежестта и младостта на кожата. Витаголд Слим има доказан анти-ейдж ефект и тонизира организма. Стопяването на килограмите пък никога не е било толкова лесно, особено в онези области от тялото, от които жените най-много страдат – корема, дупето, бедрата. Доверете се на новата формула и започнете нов живот.

 

 

Знаете ли тези здравни факти и подробности за отслабването?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар