Тайните за успешно отслабване

Ти лайф за Лекува

Определете вида на вашия метаболизъм

отслабване

Определете вида на вашия метаболизъм


Темата отслабване никога не излиза от дневния ред на повечето дами.

Статистиката сочи, че с отслабване се занимаваме близо по четири пъти на година, но за съжаление само един човек от всеки 100, може да се похвали с успех в мисията.

Един от най-известните експерти по емоционално хранене – д-р Роджър Гулд уверява, че основната пречка за трайното сваляне на килограми са емоциите ни, а не липсата на воля.
Поради това би било добре да осъзнаем някои тънкости, преди да се захванем с поредния опит за отслабване.

Ето ги и тях:

1. Постоянство
Не се отказвайте от поставените цели каквото и да става. Опитайте се да не искате прекалено много от себе си наведнъж, а правете прогресивни промени.

2. Следете прогреса си
Много пъти е необходимо да минат месеци, за да забележите промените по тялото си. Затова е добре да следите напредъка си през това време като се качвате на кантара. По този начин няма да изгубите мотивация.

3. Метаболизъм
От основно значение е да определите вида на метаболизма си.
Ако страдате от бавен метаболизъм, то ще трябва да се въоръжите с търпение и да не се отказвате. Не забравяйте, че дългосрочните резултати не остават незабелязани, но трябва да сте търпеливи, пише framar.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар