Тайните за успешно отслабване

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Определете вида на вашия метаболизъм

отслабване

Определете вида на вашия метаболизъм


Темата отслабване никога не излиза от дневния ред на повечето дами.

Статистиката сочи, че с отслабване се занимаваме близо по четири пъти на година, но за съжаление само един човек от всеки 100, може да се похвали с успех в мисията.

Един от най-известните експерти по емоционално хранене – д-р Роджър Гулд уверява, че основната пречка за трайното сваляне на килограми са емоциите ни, а не липсата на воля.
Поради това би било добре да осъзнаем някои тънкости, преди да се захванем с поредния опит за отслабване.

Ето ги и тях:

1. Постоянство
Не се отказвайте от поставените цели каквото и да става. Опитайте се да не искате прекалено много от себе си наведнъж, а правете прогресивни промени.

2. Следете прогреса си
Много пъти е необходимо да минат месеци, за да забележите промените по тялото си. Затова е добре да следите напредъка си през това време като се качвате на кантара. По този начин няма да изгубите мотивация.

3. Метаболизъм
От основно значение е да определите вида на метаболизма си.
Ако страдате от бавен метаболизъм, то ще трябва да се въоръжите с търпение и да не се отказвате. Не забравяйте, че дългосрочните резултати не остават незабелязани, но трябва да сте търпеливи, пише framar.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар