Ивана по спешност в болница, диета й съсипала здравето

Ивана е била приета по спешност в лечебно заведение след бъбречна криза

Поп фолк изпълнителката Ивана е получила тежка бъбречна криза и се е наложила по спешност да бъде откарана в лечебно заведение, съобщава електронното издание hotnews.bg, позовавайки се на информация на в. „Уикенд”.

Диета влошила здравето на Ивана!

Според сведения на печатното издание, за известен период от време певицата се била подложила на популярния метод за смъкване на килограми на д-р Пиер Дюкан. Тя отбягвала всякакви въглехидрати, като приемала месо и зеленчуци в ограничени количество. Това довело и до здравословните й проблеми – бъбреците й почти били отказали, поради което се наложило по спешност тя да бъде настанена за лечение в болнично заведение.

За щастие на многобройните й фенове обаче, към този момент здравето на любимата им изпълнителка е цветущо. Инцидентът, който предизвиква паника, се случил преди няколко години, когато тя водела безрезултатна битка с килограмите, които опасали снагата й, допълват от изданието.

Въпреки влошеното си здравословно състояние по онова време, Ивана твърди, че диетата дава резултати. За около 2 месеца тя буквално се стопила, но след това всичко започнало отново – когато дошло време за захранване, певицата започнала да си угажда редовно, с което резултатите бързо изчезнали, а за капак й оставили болни бъбреци.

Въпреки това Ивана твърди, че в момента изпробва нова диета.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар