Паника в нета! Черната Златка стресира без грим! (ФОТО)

Черната Златка изплаши и почитатели и врагове!

Златка Димитрова, позната най-вече като Черната Златка, беше сензацията на виртуалното пространство снощи, пускайки в личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук” снимка без грим!

Черната Златка плаши!

Въпреки че тя самата е предполагала, че реакциите няма да са кой знае колко положителни, едва ли че очаквала цялата тази вълна от неодобрение, която се изсипа върху нея и върху външния й вид.

Самата тя е публикувала снимката, за да каже „Добър вечер” и да сподели, че е без грим и че след малко е време за сън.

За още по-голям шок и ужас на потребителите, които са допуснали грешката да са будни по късните доби, е и обстоятелството, че тя е гола. Е, да, кой ли не е виждал Черната Златка гола, но до този момент винаги пред тях са се показвали чифт гърди на онази Златка, която хората са свикнали да виждат – нагласена, накипрена и най-вече – гримирана.

Самата брюнетка видимо не се притеснява от коментарите, преобладаващата част от които са доста негативни, изтъквайки колко й е забавно.

Едва ли обаче на човек му би било забавно да получи десетки, ако не и стотици писания в посока на това, че плаши, стресира и че ще е кошмарът, който ще държи мнозина будни тази, а и следващите няколко нощи.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар