Ето как Ивана се справя с целулита!

Ти лайф за Лекува

Ивана в битка с целулита!

Предлагаме ви да обърнете внимание на супер ефикасната антицелулитна диета, с помощта на която поп фолк величието Ивана успява да се справи с един от най-неприятните проблеми, тормозещи женската красота.

Според източниците на диетата, Ивана се подлага на въпросния режим поне за 2 седмици, за да постигне и запази желаните резултати.

Въпросната диета стъпва на 3 основни продукта – зеле, ябълки и портокали.

Богатото съдържание на пектин в ябълките ги превръща в идеалното средство за стимулиране на храносмилането, като към него трябва да се добавят и минералите и киселините, които допълнително стимулират процеса.

Минералните вещества  в портокалите, в комбинация с витамин С, понижават нивото на холестерола в организма, а с това и кръвното налягане и правят преминаването на кръвта по-лесно.

А зелето и съдържащите се в него полезни вещества имат ефект по отношение на изхвърлянето на течностите от тялото.

Така се получава, че комбинацията между тези 3 полезни вещества е достатъчна гаранция за Ивана, а и за останалите жени, които спазват този режим, да се преборят с така неприятния целулит.

Наред с повишения прием на тези 3 продукта с цел премахване на целулита Ивана изключва захарта от менюто си, намаля солта, пържената храна и алкохола.

Консумира и големи количества вода и чай.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още: