Фенове в паника! Психолози: Риана страда от психическо разстройство!

Експерти смятат, че Риана страда от нарцистично личностни разстройство!

Според специалисти в областта на психическото здраве, музикалната сензация Риана страда от тежка форма на личностно разстройство, пише електронното издание hotnews.bg.

Риана стресира феновете си!

Психолози разкриват, че става дума за нарцистично личностно разстройство, което от край време се смята за психологическо заболяване със сериозни последици.

До това състояние музикалната принцеса на Барбадос достигнала, след като сама за себе си възприела необходимостта от внимание и възхищение като начин за живот.

За първи път за това, че Риана има проблеми от психологически характер, се заговори, след като тя отмени няколко свои участия и концерти.

Говорителите й още тогава оповестиха, че красавицата се намира на ръба на опасност от тотален срив – психическо и физически, което състояние я карало да се чувства тотално изгубена.

Според нейни близки, певицата има огромна необходимост от почивка и от начин да се отърси от ужасяващия стрес, който се е превърнал в неразделна част от живота й.

От изданието припомнят, че съвсем наскоро Рири трябваше да посети Лондон по бизнес дела. В последния момент обаче всичките й срещи бяха отменени, което отново създаде масова истерия, че тя има здравословен проблем.

Когато към това се добави и посещението й в клиника заради „изтощение и дехидратация”, положението започва да става още по-сериозно, притесняват се нейни почитатели.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар