Даниел Крейг уреди жена си на Бродуей

Съпрузите Даниел Крейг и Рейчъл Вайс ще играят на Бродуей мъж и жена в постановката „Предателство“ по едноименната пиеса на Харолд Пинтър

даниел крайг

Както съобщава в интернет изданието си „Ню Йорк таймс“, ролята ще е дебют за Вайс на бродуейска сцена. Досега носителката на „Оскар“ за най-добра поддържаща роля във „Вечния градинар“ (2005) е играла в нюйоркски театри, но не и на Бродуей. За разлика от Рейчъл, Крейг вече имаше много успешна и доходна роля на Бродуей през 2009-а, в спектакъла на Кийт Хъф „Постоянен дъжд“ („А Steady Rain“), където си партнира с Хю Джакман.

За последен път „Предателство“-то на лауреата на Нобелова награда за литература Харолд Пинтър е поставяно на Бродуей през сезон 2000-2001. Тогава главните роли са поверени на Жулиет Бинош и Лив Шрайбер. Сега с поставянето на пиесата се е заел американският режисьор Майк Никълс, носител на „Оскар“, „Златен глобус“, „Тони“, „Грами“. Предпремиерните спектакли започват през октомври 2013 г., премиерата е обявена за 3 ноември. Предполага се, че представлението ще върви 14 седмици.

В пиесата „Предателство“ Пинтър разказва за отношенията между съпруг и съпругата му, която има връзка с неговия най-добър приятел. Действието върви в обратен ред, от развръзката към запознанството на героите, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар