Шер призна за връзката с 40 години по-млад музикален продуцент

Изглежда, че влюбената двойка преминава към следващия етап на връзката си

 

Шер призна за връзката си с 36-годишния си любим Александър Едуардс. 76-годишната изпълнителка на хита „Believe” потвърди романса си с музикалния продуцент, след като двамата бяха забелязани да се държат за ръце, докато се наслаждават на вечеря.

И изглежда, че влюбената двойка преминава към следващия етап на връзката си, като изпълнителката на „Strong Enough” предполагаемо се готви за брак, съобщи „Метро”. На Коледа музикалната икона сподели снимка на блестящ пръстен с камък тип “сълза” в плюшена черна кутия, като написа под публикацията: “НЯМАМ ДУМИ, АЛЕКСАНДЪР, А.Е.

Феновете на Шер побързаха да “поздравят” звездата, като един от тях написа: “Уау, поздравления, бейби”. Много други коментираха колко красив е пръстенът и отправиха коледни пожелания към актрисата от “Бурлеска” и нейния любим.

По-рано Шер потвърди разцъфтяващия им романс в Twitter, след като сподели снимка на Александър и емотиконка със сърце. Тя написа:

“Както всички знаем… не съм се родила вчера и това, което знам със сигурност, е, че няма гаранции. Всеки път, когато правиш избор, рискуваш.Винаги съм рискувала… Това е, което съм”.

Александър е бивш на 39-годишния модел и телевизионна личност Амбър Роуз. Двамата имат тригодишен син Слаш Електрик Александър Едуардс. През август Амбър обвини бившия си партньор, че й е изневерявал многократно и е имал афери с 12 различни жени. По-късно той призна, че е изневерявал./ПловдивПрес

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар