Активирайте женствеността, за да запазите любовта

Според мъжете всички жени са различни. И когато един мъж свикне с една жена, често му се ще „да опита” свежа плът

Но нали всяка дама иска да бъде любима и единствена. Как да постъпи? Трябва да поработи над разнообразието, над разкриването на различни свои лица и над умението навреме да превключва между тях…

ЖЕНА „ВОДА”

Това е жена момиче, жена, която е леко инфантилна и способна да гледа мъжа в устата и да улавя всяка негова дума. Тя очаква от него поведение на любящ и защитаващ баща. Слаба и беззащитна е, но в същото време е внимателна и нежна. За съжаление, тя е и безотговорна и обтекаема като вода.

Ако жената е постоянно такава, на мъжа рано или късно ще у доскучае. Защото не му е нужна дъщеря, а любима, която да му бъде и партньор, и приятел.

ЖЕНА „ЗЕМЯ”

Това е жена майка и домакиня. Децата й са добре гледани, нахранени и щастливи. Мъжът й е доволен, с изгладени дрехи, спретнат. У дома царят ред и уют. Когато той отива на работа, тя задължително ще го попита дали си е взел шапката и шала. Ще позвъни на обяд да се осведоми дали е хапнал. Ще го лекува, когато е болен. Ще му даде истинска майчина грижа.

Но ако жената „Земя” е винаги такава с мъжа си, той рано или късно ще избяга от нея или ще започне да се интересува от други жени. Той има нужда да е лидер, да бъде силен. С такава жена може да вирее само мъж дете, инфантилен, който дори е трудно да бъде наречен мъж.

ЖЕНА „ОГЪН”

Тя е ярка, страстна, пламенна любовница. Стреми се към своя мъж, съблазнителна и активна е, способна е да разбуди страст и желание у него. Отделя доста време, за да изглежда ярка и сексапилна.

Но ако тя е винаги такава и липсват останалите проявления, то ще стане непоносимо да се споделя с нея обикновеният живот, защото той не е само огън и пламък. Мъжът ще дозира общуването си с нея и ще се държи с нея по-скоро само като с любовница и за развлечение.

ЖЕНА „ВЪЗДУХ”

Това е жена кралица. Тя сама решава какво иска да прави и къде да ходи. Свободна и активна е. Може да бъде отличен приятел и партньор. Уважава и обича себе си и за нея са важни лекотата и разнообразието в отношенията. Тя напуска мъжете сама, когато те не съответстват на желанието й за разнообразие в живота, когато й стане скучно с тях. Жената „Въздух” е напълно непредсказуема – като вятъра.

Застиналостта разрушава отношенията

Добре да се работи над този проблем, като разкривате различни страни от личността си. Защото със сигурност притежавате такива.

Представете си, че сте дистанционно, или вземете истинско, което не използвате по предназначение. Залепете върху него красиви картинки (най-добре образи) на четирите стихии и си представете, че то е вълшебно. Когато натискате копчето, у вас се включва стихията, която сте решили да активизирате в този момент.

Ето, били сте жена „Земя” цяла седмица и е време и ви се иска нещо ново. Натискате копчето „Огън“ и се превъплъщавате. Станете толкова ярка, колкото е възможно да бъдете в тази стихия. Или натиснете копчето „Въздух” и организирайте непредсказуемо семейно приключение, каквото дори не можете да си представите.

Вариантите са много и вашата творческа част от личността ще ви помогне да измислите свои собствени. Например запалете свещи, облечете ярък секси тоалет, започнете да говорите по-ниско или по-напев-но. Посрещнете мъжа си като крал.

Както стана ясно, когато жената е постоянно в една и съща роля, колкото и да й отива и колкото ида й е приятно в нея, с времето отношенията с партньора й се влошават. Бъдете различни, показвайте различни страни от личността си. Превключвайте и живейте пълноценно и интересно. Дръжте дистанционното си под ръка, използвайте го редовно и ще видите, че ще станете по-щастливи. А заедно с вас – и партньорът ви.

Източник: hozyaika.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар