Баща превърна стаята на дъщеря си в приказна къща: вдъхновяващи снимки

Отне година и половина, за да направя всичко на ръка. Получи се много страхотно, споделя сръчния баща

Всяко момиче е принцеса по душа. А също и магьосница. И фея, разбира се. Чудесно е, когато родителите разбират това. А момиченцето, за което ще ви разкажем днес, извади голям късмет – баща му не само разбра, че отглежда фея, но и подкрепи тази идея в нея.

Момиченцето винаги е искало да има свое вълшебно дърво, вътре в което може да седите и да четете книги

Може понякога да се катерите и по клоните или да седи сред листата. За повечето й връстници подобна мечта си остава мечта. Но бащата на тази симпатична русокоска е истински герой.

Мъж с никнейм Redams сподели историята на подвига си в социалната мрежа Reddit. Първо, той не е дърводелец, не кой знае какъв майстор, не е и мебелист. Таткото е дизайнер на видеоигри. За вдъхновение той гледал няколко филма на Дисни и се захванал за работа

Първо нарисувал това вълшебно дърво на хартия. След това направил оформление и различни допълнения на специален софтуер. После се заел да превърне идеята в реалност: заварил рамката на дървото, покрил го с мрежа, опънал вътре жици за бъдещо осветление, изградил ствол от специална бетонна смес, клони от папие-маше, боядисал го, окачил светлина крушки и декорации … В короната има дори птичи гнезда – пет броя.

Звучи просто, но всичко това му отнело година и половина! В крайна сметка таткото дори трябвало да се запише на курсове по заваряване, за да се справи със задачата. Да, и всичко това струва много пари: за цялото това време били похарчени повече от четири хиляди долара.

Важен е резултата

Дървото се оказало просто празник за очите. И толкова стабилно, че трима възрастни могат да седнат в клоните му, а не само едно 4-5-годишно момиченце.

„Не беше лесно, но винаги държах снимка на дъщеря си в спалнята. Нейната усмивка ми помогна да се справя с трудните моменти “, призна бащата.

Сега, когато всичко е завършено, родителите не могат да примамят щастливата собственичка на приказното дърво от стаята с нищо друго.

„Страх ме е от момента, в който тя ще стане на 13 и ще поиска да махна всички тези детски неща от стаята “, сподели в Reddit страховете си бащата на красивото момиченце.

Източник: reddit/radamshome

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар