Какви типове ще съсипят връзката ви?

Не е добре да си падате по някои определени категории мъже и жени, без значение на колко години сте и какъв опит имате

Рецепти в любовта няма, но все пак има типове жени и мъже, с които е по-скоро сигурно, че връзката няма да се получи.

По-добре бягай от ето тези жени:

Лепка. Тя се влюбва в теб на първата среща и не го крие. Започва да ти звъни по всяко време, иска непрекъснато да се виждате. Ти си горд, че е лапнала по теб. Но си дай сметка и за риска да те задуши.

Използвачка. Тя е секси и общителна. Бързо преминава към целувките, към съдържанието на портмонето и помощта ти. Иска да я черпиш, да я отрупваш с подаръци, да й помагаш за училище. Няма лошо, но дали е готова да прави същото за теб?

Психовампир. Тя не спира да се оплаква и все някой друг й е виновен. За никого една добра дума не може да каже. Девойката е от негативните хора, които никога не са готови да поемат своята собствена отговорност. Макар че те обича, скоро и теб ще започне да обвинява.

Кучка. Тя е звездата в компанията, перчи се, командва. За нея любовта е война, в която задължително трябва да излезе победителка. В света й няма място за никой друг, така че не си падай по нея.

Коректорка. Тя все намира нещо у теб, което иска да промени. Може би е нужно. Но ако е настоятелна, а ти не искаш да се прекрояваш, няма да ви е хубаво заедно. Влюбените трябва да се приемат такива, каквито са.

Същите типове мъже не стават за успешни връзки, но има и още:

Ревнивец. Постоянно му се струва, че си погледнала някого твърде игриво, и ти прави забележка. Надали ще се промени, а това е много натоварващо. Не се хващай с ревнивец, колкото и влюбен да ти се струва.

Звезда. Той обича да е център на компанията, не крие, че много го ласкае и женското внимание. Смята за нормално всички момичета да си падат по него и флиртува. Като кажеш, че е прекалено, отговаря, че си ревнива. Вероятно е самовлюбен и алергичен към дълги връзки.

Маниак. Той си пада по фитнеса, има хубаво тяло и го харесваш. Но като излизате, извън фитнес и хранителни добавки за друго не може да говори. Значи не е за теб. Това се отнася за всякакви пристрастености, които не споделяш. Досадно е да се преструваш, че ти е интересно.

Батко. Тийнейджърките харесват по-възрастни мъже. Но разликата ви не бива да е много голяма. Тогава ще се опита да те прави такава, каквато иска.

Бивш. Той се обажда, ти си спомняш колко хубаво е било и решаваш да пробвате пак. Е, може би скоро ще си спомниш и защо сте се раздели. Освежи си паметта преди това – второто скъсване е по-болезнено от първото.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар