Джони Деп в съда: Никога не съм удрял жена!

Той отхвърли твърденията на бившата си съпруга като „отвратителни и смущаващи“ 

Холивудският актьор Джони Деп настоя, че никога не е удрял жена.

58-годишният Деп съди бившата си съпруга Амбър Хърд за клевета и иска 50 милиона долара обезщетение, след като тя написа статия за Washington Post, описвайки себе си като жертва на домашно насилие. Но 35-годишната актриса не посочи директно звездата от “Карибски пирати” в статията, така че тя заведе дело за 100 милиона долара.

Деп застана пред съда в окръжния съд на Феърфакс във вторник, за да се защити от обвиненията, че я е малтретирал физически.

Джони отхвърли твърденията на бившата си съпруга като „отвратителни и смущаващи“ и каза, че те „не се основават на никаква истина“. Признавайки, че са имали много спорове по време на брака, актьорът сподели: „Никога не съм удрял госпожа Хърд, нито съм удрял друга жена в живота си“.

“Чувствах, че е моя отговорност да изчистя името си и децата си от това ужасно нещо, което трябваше да прочетат за баща си. Целта ми е истината, защото ме уби, че хората, които срещнах през годините, ще си помислят, че съм измамник и че съм ги излъгал.”

Той продължи да говори за вредните последици от обвиненията върху кариерата му в Холивуд.

„Много е странно, когато си Пепеляшка, така да се каже, и след нула секунди си Квазимодо. Не го заслужавах. Гордея се с моята честност и истина. Истината е единственото, което ме интересува, лъжите няма да те отведат доникъде. Аз съм обсебен от истината”, каза той в съдебната зала.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар