Зоя излиза с мъже, те я обсипват с подаръци и не искат нищо друго

Ти лайф за Лекува

21-годишната Зоя от Торонто продава компанията си, а мъжете, с които излиза, често я обсипват с подаръци. Тя иска да бъде медицинска сестра, а за да задели повече пари настрана, докато учи, тя кандидатствала на страницата „Каква е твоята цена“ по препоръка на приятел.

Този сайт обединява членове, които са готови да платят за среща. В момента общността има повече от 2 милиона членове и расте бързо.
„Бях заинтригувана и малко ревнуваща, че приятелката ми намери някой като мъжа, който чакаше, така че реших да се присъединя,“ каза тя за Daily Star.

Студентката казва, че тази благоприятна страница й позволява да общува с хора, които не са от типичния й социален кръг.

„Мога да опозная хора, които вече са завършили и имат работа, мога да получа повече житейски опит, отколкото мога да получа, общувайки с хора, които са подобни на мен.“

Финансовата полза несъмнено е друга причина, поради която Зоуи се присъединила към „Каква е цената ти“. Тя казва, че тя не само й плащат, за да излиза с тях, но има и много други удобства.


„Компенсацията ми помага с образованието и рентата, защото живея сама, но мисля, че най-голямата привилегия са подаръците, които понякога получавам от мъжете. Един от мъжете, с когото излязох, видя, че съм студентка, и ми купи нов лаптоп, предполагайки, че имам нужда от такъв.

Макар да е лесно да се предположи, че Зоуи трябва да предлага сексуални услуги на мъжете, които й плащат, тя казва, че това не се е случило.

„Никога не съм трябвало да спя с мъж, за да получа подарък – те искрено ми дават неща и не споменават никакви искания“, заключава Зоя.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар