10 истини, които ще променят нагласата към живота

промоции

Има истини, които са колкото прости, толкова и гениални. Предлагаме ви 10 такива мъдрости

Тези истини не само ще променят вас самите, но и вашия живот.

1. Никаква магия не може да накара някого да обикне човек, който му е безразличен.

Тя само привързва жертвата към инициатора, карайки я да изпитва несъзнателен дискомфорт при опит да си тръгне или да прекъсне отношенията. В края на краищата този дискомфорт довежда човека до отчаяние, лишава го от здраве, поражда чувство на ненавист към обекта на привързаност. С магията можете да разрушите живота на друг човек, както и своя.

2. Лошите мисли по отношение на други хора се обръщат срещу вас

Завистта, в края на краищата, ви се връща. Живейте спокойно, не завиждайте – няма за какво. Някои имат по-хубава кола, но от това лицето им няма да стане по-привлекателна. Златото е мръсен метал, не завиждайте за него. По-често се усмихвайте и в отговор също ще ви се усмихнат – и хората, и самият живот.

Ако искате да ви уважават, отнасяйте се с уважение към другите. На доброто отговаряйте с добро, на злото – с безразличие. Човекът, причинил ви зло, ще страда повече от това, че не сте го удостоили с вниманието си.

3. Не пийте алкохол! Въобще! Той погубва организма, мозъка и душата

За да се отпуснете, има баня; за да се повеселите, има песни; за да намерите общ език, има чай. А за да опознаете по-отблизо жена, има бонбони…

4. Когато сте в лошо настроение, не си го изкарвайте на другите. Те не го заслужават

5. При сърдечни болки се старайте да не лягате, а седнете в по-удобна поза. Дишайте дълбоко и силно поглаждайте върха на малките кутрета и на дланите си. Желателно е да правите масажа преди появата на болките, не по-рядко от веднъж на две денонощия по 10- 15 мин.

6. Когато търсите половинката си, не слушайте никого. Слушайте единствено сърцето си и мислете с главата си, а не… с нещо друго.

7. Усмихвайте се по-често и дарявайте усмивки на минувачите. Това ще ви даде сили и енергия.

8. Ценете личното си пространство и това на околните. Никога не се приближавайте прекалено до непознати хора – това може да им е неприятно на енергийно ниво.

9. Никога не съжалявайте за нищо – излишно е. Всичко, което се случва, става по волята на духовете. И всичко е за добро.

10. Камъните, които приличат на животни, не е безопасно да се вземат без изчистване. Ако сте намерили такъв камък, обърнете се към духа на това място с молба да вземете камъка, и му направете подарък. След това покрийте камъка с бяла кърпа.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар