Хвърлете 1 таблетка аспирин в пералнята и резултатът ще ви изненада

Защо трябва да сложите няколко таблетки аспирин в пералнята? За да направите белите дрехи по-бели, както и да се отървете от петната


Как да накараме белите неща да не пожълтяват при пране? Как да премахнете уж упоритите петна и да върнете дрехите в техния перфектен вид?

Тайната е разкрита!

Този съвет спаси любимата ми тениска! Кой би могъл да си помислил, че обикновена таблетка аспирин, която се намира във всяка къща, е в състояние да се конкурира със средство за отстраняване на петна, като ефективност. И не на последно място – и като цена!

Как да накараме белите неща да не пожълтяват при пране?

Как да перем бели дрехи без да се страхуваме, че ще ги изкараме мръсни от пералнята?

1. Удивително снежнобяли дрехи – лесно е! Разтворете 5 таблетки аспирин от 325 мг. в 8 литра топла вода. Накиснете нещата в този разтвор и оставете за 8 часа.

2. Можете предварително да натрошите аспирина на малки парчета, така че той се разтваря по-бързо във вода и ще бъде по-активен.

3. Добавете няколко таблетки аспирин директно в пералнята! Този инструмент ще върне сияйна белота дори на сивкави неща. Ако държите дрехите в разтвор от аспирин преди да ги изперете в пералнята машина, ефектът ще бъде просто зашеметяващ.

Сега знаете как да махнете от дрехите неприятните жълти петна!

Аспиринът се превърна в незаменим инструмент в моята къща, тъй като не уврежда тъканите, но в същото време премахва замърсителите забележително добре. По-добре от всякакви видове препарати за петна, както и много по-качествено от която и да е белина! Съветвам ви да опитате този трик, и съм сигурна, че ще сте доволни от резултата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар