Прочистване със сол – премахване на отрицателната енергия

Със сол на кристали можете да прочистите себе си от отрицателната енергия, която се е натрупала, както и да привлечете добри сили


Солта е много мощно прочистващо средство. Натрупана в недрата на Земята, тя носи мощен положителен заряд, който е в състояние да абсорбира отрицателната енергия. Следователно, от древни времена, солта се използва в различни очистващи ритуали. Тази практика ще ви позволи да „изхвърлите“ отрицателната си енергия с помощта на кристалната сол, без значение дали е морска или каменна.

За ритуала, който ще ви помогне да прочистите къщата със сол, ще ви трябва:

1. Дълбока купа (пластмасова или метална, основното е да може свободно да стои в краката ви);

2. Сол (каменна или морска сол, 1 пакет);

3. Най-малко 15 минути свободно време.

Пречистването се извършва по следния начин:

1. Преди всичко е нужно да се успокоите вътрешно, както и да прекадите къщата с огън, като не пропускате да минете по всяко ъгълче;

2. Изсипете цялата сол в купата;

3. Свалете обувките и чорапите и с боси крака застанете в купата със сол;

4. Започнете да тъпчете по сол, представяйки си как целият негатив, който се е натрупал във вашето физическо тяло, всички негативни емоции, мисли и чувства отиват в солта, попиват в нея и в крайна сметка изчезват. Стъпчете негатива весело, с удоволствие! Можете да танцувате, да правите всякакви движения с ръце, с глава, да придружавате тъпченето със звуци (ръмжене, крещене, плач) или с думите („освобождавам негодуванието си и приемам добротата, късмета, здравето и любовта в себе си“, „стъпквам първопричината за болестта си“ и т.н.). Импровизирайте! Не се смущавайте в движенията и емоциите си!

5. Когато усетите, че отрицанието е излязло, внимателно изчистете солта от краката си, измийте ги с вода и пуснете солта в тоалетната или я заровете в земята, като преди това не забравяте да ѝ благодарите, че е отнела отрицателната ви енергия.

Ще бъде много ефективно, ако правите тази практика 21 дни подред, като започнете от намаляващата луна или в деня на затъмнението.

Малка тайна: солта, закупена от мъж в четвъртък, има много мощен почистващ ефект! Затова помолете своя съпруг, брат или баща да ви помогне в закупуването на сол.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар