Запознайте се с 63-годишния модел, който все още е популярен сред мъжете

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

63-годишната Лесли Максуел е в страхотна форма и продължава да дава пример на по-младите от нея жени


Тя се занимава с фитнес, има красиво, тонизирано тяло и атрактивен външен вид. И освен това, тя е популярна сред мъжете. Каква е нейната тайна?

Настоящата класификация на Световната Здравна Организация (СЗО) ни казва, че „след 60“ не е старост, а зряла възраст. Старостта започва след 75 години. И това е страхотно! Има много хора, които не искат да се предадат пред годините. Такава е и Лесли Максуел, която скоро „чукна“ 63 години, без изобщо да прилича на баба, както сме свикнали да наричаме жените на нейна възраст. Какво прави тя?

63-годишният фитнес модел Лесли е известен блогър. Тя се занимава с фитнес от много години. За първи път Лесли спечели фитнес турнир, когато е била на 49 години. И сега тя тренира 5 пъти седмично.

Жителката на австралийския Мелбърн сподели, че през целия си живот обича спорта и ревниво се грижи за външния си вид и здравето си.

Днес тя споделя своята тайна за красота и младост

Диетата на Лесли се състои от храни, богати на витамини и минерали. Спортистката отдавна е зачеркнала от менюто си изтънчените и нездравословни храни. В тренировките си жената с удоволствие включва и упражнения с тежести. Убедена е, че именно тази част от фитнеса ѝ помага за стягане на мускулите и придава естетика на одупето и ръцете ѝ.

Когато Лесли е била малка, нейната майка ѝ казала, че момчетата не обичат момичета с мускули. Но благодарение на своя собствен пример Лесли се убедила, че това не е вярно. Тя се радва, че се състезава заедно с мъже в спорта. В допълнение към силовите тренировки, 63-годишната дама практикува и стречинг.

Тя смята себе си днес за много по-щастлива и по-уверена, отколкото в по-млада възраст. Освен това Лесли непрекъснато среща интересни хора във фитнес залата и участва в различни състезания.

В личния си живот Лесли също добре се справя с онова, което ѝ се случва. Тя сподели, че винаги е имала партньори, които са били по-млади от нея. Включително и бившия ѝ съпруг, който е с 13 години по-млад от Лесли.

Тя се среща с мъже, родени след 1967 г. (по-млади от нея). Да, мъжкият пол обръща внимание на Лесли. И тя се чувства удобно с такива мъже, защото жената се чувства по-млада до тях.
Фитнес моделът препоръчва на жените да не седят в отчаяние на дивана, а да вземат нещата в свои ръце.

Фитнес-моделката твърди, че всеки от нас лесно би могъл да върне сексуалността си, стига да е упорит и постоянен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар