Шарън Стоун: На ​​58 години разбрах, че красотата идва отвътре

Актрисата Шарън Стойн е вече на 61 години! Кой би могъл да повярва?


Публиката я помни най-вече в ролята на мистериозната милионерка и писателка Катрин Трамъл от филма „Първичен инстинкт“. Предлагаме мъдри и ярки цитати на актрисата за външния вид, стареенето и децата.

Прелестната и завинаги млада актриса Шарън Стоун навърши 61 години. Но като я погледнеш, е трудно да повярваш. Природата щедро надари актрисата не само с атрактивна външност. Тя има много висок коефициент на интелигентност. Шарън Стоун почти никога не блясва на страниците на скандалните хроники. Спокойно се отнася към възрастта си и е уверена, че красотата на човек идва отвътре.

Зашеметяващата Шарън Стоун (61) за красотата, възрастта и живота

Да, остарявам. Но аз се радвам на този процес. През първата половина на живота ви лицето е това, с което сте родени. През втората половина това, което заслужавате.

Пластичната хирургия не ми допада, но не обвинявам жени, които прибягват до услугите на хирург. Ако ви прави щастливи – защо не?

Забавно е, но не разбрах, че съм привлекателна, докато не гледах „Първичен инстинкт“.

Можете да се проклинате за това, което сте направили през първата половина на живота си, но това не означава, че през второто полувреме просто трябва да играете голф и да не правите нищо.

Не искам да маскирам възрастта си. Просто искам да бъда жена, която на годините си изглежда възможно най-добре.

Жената през целия си живот сменя много лица. Това е като прическа – не можем да бъдем еднакви през цялото време. През целия живот ние се развиваме и променяме. Учим се, израстваме. Ние гледаме на живота по различен начин, а животът гледа на нас по различен начин.

Когато бях на четиридесет и нещо, се заключих в банята с бутилка вино и си казах: „Няма да изляза, докато не приема себе си като това, което съм.“

Нещастията и здравословните ми проблеми ме накараха да спра да правя това, което ме направи нещастна.

Истински красивата жена винаги е мила както към другите жени, така и към хората като цяло. Тя не приема съперничество, интриги и подлост.

Нямам късмет с най-важните неща в живота. Аз нямах късмет със здравето и нямах късмет с брака, но се амбицирах и просто реших да живея.

Обичам спокойно да остарявам – това е моята цел. През 2001 г. имах тежък мозъчен кръвоизлив, така че добре познавам алтернативата на тихото стареене. Кръвта навлезе в мозъка ми за девет дни. Процентът на оцелелите след това, което претърпях, е много малък, но по някакъв начин успях. Тогава прекарах две години да се уча да ходя, да говоря и да чета отново. След това всяко говорене за бръчки ми се струва нелепо.

Както каза Уинстън Чърчил, ако трябва да преминете през ада, преминете възможно най-бързо

Никога няма да има пълен мир и спокойствие на Земята. Но те могат да съществуват в душата ви.

Мисля, че съм обсебена от ароматерапията.

400 хиляди боядисани блондинки живеят в САЩ със същите носове, същите гигантски устни, прекроени бузи и снежнобяли зъби. Някой намира ли ги за привлекателни?

Ава Гарднър беше най-красивата жена в света. Защо? Тя никога не е правила нищо на себе си. Приличаше на жена и никога не се опитваше да изглежда като момиче.

Когато погледнете как растат децата ви, ще научите повече за живота и за себе си.

На 58-годишна възраст разбрах, че красотата идва отвътре. За да сте красиви, трябва да правите това, което искате да правите, и да го правите всеки ден. Обичам да танцувам и танцувам до изтощение.

Смъртта многократно почуква на вратата ми с костеливите си пръсти, но аз не я отворих. Тя ме научи как да живея по нов начин. Това почукване на вратата ме събуди за един нов и по-хубав живот.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар