7 неща, които правят една жена секси

промоции

Думата „секси“ в съвременното общество се превърна в синоним на реклами от рода на Victoria’s Secret

секси

7 неща, които правят една жена секси

Всъщност, сексуалността е не само хубав външен вид и съблазнителна фигура.

И така, какви опции правят една жена секси?

1. Самоувереност

Доверието е ключов показател. Ключът към успеха тук е уверена походка, високо вдигната глава, директен поглед и широка, приятелска усмивка. Самоувереността е сериозна основа за проспериращ живот. Успехът, способността да постигнете това, което искате, също е секси. С други думи, преминаваме към …

2. Амбиция

Амбицията помага на хората да се стремят към целта, да продължат напред, да успяват в живота. Амбицията е секси, защото помага целенасочения човек да намери своя целенасочен партньор, играч в екип, този, с когото ще завладее света.

3. Страст

Страст към живота, страст към другия човек. Страст към интереси, занимания, изкуство, музика – към всичко, което ви кара да продължите напред. Да видиш жена, потопена в любимото си забавление, която си върши работата с пълна отдаденост, е много секси.

4. Доброта

Добротата към другите е много рядко явление в нашето общество, за съжаление. Способността да се противопоставяш на бизнеса си и да прекарваш време в разговор с някого, да изразяваш съчувствие към друг човек – всичко това показва сърдечността на жената. Това е самата „дълбочина“, която дори най-красивият външен вид никога няма да замени и покрие.

5. Честност

Когато една жена остане вярна на себе си, това сигнализира, че ще уважава мъжа, ще бъде честна с него и няма да държи нищо скрито в душата си. Помислете – докога бихте могли да издържите лъжлив, но привлекателен външно партньор? Ако на партньорът не може да му се вярва или не може да се вярва на думите му, тогава възможно ли е да се изграждат дългосрочни отношения с такива хора? Невъзможно е.

6. Елегантност

Елегантността няма нищо общо със стойността на вашите дрехи. Всичко тук е свързано с благородството, с което вървите през живота, и с начина, по който уважавате другите. Няма значение каква кола шофирате, в коя зона живеете, каква марка дрехи носите. Ако се чувствате зле от другите на публично място, никой Майбах няма да ви помогне.

7. Интелигентност

Не може да се отрече, че на първо място сме привлечени от външния вид на човек. Трудно е да разбереш човек от пръв поглед. Много отношения започват с физическата привлекателност. Но колко дълго трае такава връзка? Мимолетната страст отстъпва само на физическите контакти, а не на разговорите. Но е невъзможно да се изграждат реални отношения на взаимна страст, която ще продължи много години. В крайна сметка интелигентността и способността да се поддържа дискусия по значими теми ще се превърнат в истинска атракция.

Няма нищо лошо в това да оцените външния вид на партньора си – всички си приличаме по това

Физическата привлекателност е началото на всяка връзка. Но тя не може да бъде единственият фактор, който ще задържи двама човека заедно. Много бързо такава връзка отслабва и се разпада. Огънят гори силно, но изгаря бързо.

Няма нужда да сте спечелики джакпота в генетичната лотария, за да сте секси. Не знаем предварително кои карти са ни дадени от съдбата, но определено можем да решим сами как да ги играем в крайна сметка. За предпочитане е разумно.

Източник: woman.ru

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар