Каква е жената, която носи късмет на съпруга си?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Жената олицетворява психическата енергия на семейството. Как се държи, каква психическа енергия има, същата психическа енергия ще царува в семейството

жената

Спокойната жена е истински късмет за мъжа

Ако една жена има достатъчно психическа енергия, за да повярва, че всичко ще е наред, тогава такава съпруга носи късмет на съпруга си. Дори да се справя зле, никога не се съмнява в съпруга си. Но това е много рядък случай, предимно жените са склонни да се изнервят, да се притесняват, да се съмняват. Всичко обаче е в техните ръце.

Всичко зависи от това колко психическа сила имат. И докога са в състояние да търпят

Тоест, ако една жена е притеснена, най-простото нещо, което може да направи, е да затвори очи и да се помоли. На кой и по какъв начин – това е неин личен избор. Тя трябва да прави това всеки ден в момента, в който почувства обзета от някакъв проблем.

Женският ум е шест пъти по-чувствителен от мъжкия, така че жената бързо отгатва трудностите, които предстоят

И това е нейно задължение – да отгатне тези трудности. Да предвиди затрудненията.

Тя не бива да казва на съпруга си „Мисля, че скоро ще имаме проблеми и т.н.“ Мъжете действат на момента, те няма да разберат за какво става въпрос, преди ситуацията да се е случила.

За да преодолее това чувство на безпокойство, жената трябва незабавно да започне да казва своята молитва, мантра или просто вълшебни думички.

Всъщност тези молитви предават благочестие и на детето. И, да речем, ако детето има лош характер и поведение, а майката е добра, тогава в момента, когато то се разболее, тя ще почувства някаква силна опасност. В този момент тя трябва силно да повярва, че всичко ще е наред. Ако вярата й надделява над безпокойството, тогава в този случай тя няма да даде възможност да се случи злополука.

Жената може да използва благочестието си, за да предотврати инциденти, както и за да предвиди задаващите се неприятности

Такава сила присъства в психиката. И трябва да знаете, че в умовете на жените тази сила присъства повече, отколкото в умовете на мъжете.

Да си представим следната ситуация. Жената иска да постигне нещо, за което мъжът не е много съгласен. Например, няма съгласие относно мястото, на което са решили да почиват.

На всичкото отгоре предложението на жената е по-практично. Как да се справи в такава или подобна на тази ситуация?

Благочестивата жена няма да повиши тон, няма да противоречи. Тя ще каже своята молитва, своята мандра или вълшебните, успокоителни думички, и ще отговори на съпруга си с равен, спокоен тон.

Нейната вяра е по-силна от неговата решителност. Тоест, тя винаги трябва да надделява над решителността на този, с когото се бори. Така нейната вяра устоява на всяко лошо влияние и не особено правилно решение.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар