Значи искаш да го съблазниш?

Да предложиш секс на мъж, не е никаква философия, той си е навит по условие. Да, на теория е така. Но на практика… Ами ако те изгледа стресна­то? Ами ако ти отка­же? Ами ако настъ­пи неловка пауза? Май­сторлъкът в съблазняването е да го напра­виш така, че друга­та страна да остане с впечатлението, че е дошло от нея, съветва в априлския си брой сп. „Glamour”.

А сега да видим как конкрет­но се прилага това, когато обектът на страстта ти е…

Обект: ПРИЯТЕЛ

Знаеш ли теорията за стълбата? Според нея, когато един мъж се сприятели с теб, той трябва много да внимава в коя страна на стълбата ще го поставиш – тази на приятел или тази на потенциален любовник. Защото от втората може да мине в първата, но от първата във втората – не. Мъжете са абсолютно наясно с това. Така че ако, както си ядете пържените картофи и си пиете бирата на дежурната спявка, неочаквано вземеш, че изтърсиш на най-добрия си приятел: „Виж какво, проумях нещо – искам те!“, рискуваш той да се задави и да даде фира пред очите ти. Най- добрият подход за прелъстяване в случая е обходното, небрежно нападение. Да кажем, че се налага да се смени гумичката на крана в банята. Или да се пробие нещо с бормашина. Или да се преинсталира компютърът. Избери задача, която ще е по силите му, и го подмами у вас. Където го посрещни така, както си ходят вкъщи секс богините – облечена в скандално късо и с отворено деколте. Гаранция, че гледката няма да породи нито едно приятелско чувство у него. Използвай и добрите стари, доказали се методи на съблазън – „нехайно“ отриване в тялото му, целево навеждане и „несъзнателно“ хапане на устните. И за десерт, след отстраняване на проблема, му предложи да пийнете чаша вино и да изгледате някой филм – с еротични сцени, разбира се. Ако след всичко това той остане все така равнодушен и хладнокръвен, ти… сигурна ли си, че не крие от теб нещо, свързано със сексуалната му ориентация?

Обект: ПОЗНАТ

Колкото и да си отворен е трудно да предложиш секс някого, с когото сте само на „здравей-здрасти“ и евентуално „как си“. Разбира се, би могла да изтърсиш: „О, добре съм. Ти? Какво ще кажеш да наминеш довечера през нас?“, но нали си даваш сметка колко нелепо ще прозвучи? И как ще ти се наложи след това да го избягваш всеки божи път, когато се засечете някъде, защото ще те мисли за „тотално кукуруку“.

Класификацията е взета от един приятел, на когото бяха отправили точно такова предложение – не само си беше обрал крушите по най-бързия начин, ами и го беше разтрьбил навсякъде. Компанията го кръсти Вървежния и над месец валяха бъзици по темата за сметка на момичето – повярвай, не ти се иска да попадаш на нейно място! Затова е добре първо да се сближиш с въпросната си тръпка и едва след това да я съблазняваш, фейсбук сякаш е създаден с тая цел. Можеш да му харесаш даден статус (не всички публикации обаче!), да постнеш духовит коментар под нещо, да го питаш за дадено място, от което е качил снимки и… voila, лека-полека разговорът ви потръгва. Когато вече си общувате, лесно може да се стигне до среща. Да кажем, че отвориш дума за нашумял филм, който и двамата все още не сте гледали, или – още по-добре – за картинг, пейнтбол, рафтинг и прочие екстремни изживявания, които ти се ще да изпробваш. Всички обожаваме емоциите и предизвикателствата, които не ни стигат в обичайното ежедневие, и хлътваме в хората, които ни ги доставят, така че предложи да направите заедно нещо щуро! Ще си изкарате незабравимо, ще се смеете като луди и под въздействието на адреналина в някакъв момент можеш да го целунеш. Оттук насетне е ясно и лесно.

Обект: НЕПОЗНАТ

В този случай сексът е малко или повече въпрос на късмет. Ако непознатият седи по среднощ на бара и пие, шансовете да му направиш неприлично предложение и да се прибереш с него са едни. А ако седи на другата седалка в претъпкан автобус посред бял ден, шансовете ти са… по-скоро клонящи към нула. Ако атмосферата е далече от фриволна (и не включва сближаващия хомо сапиенс алкохол), действай внимателно, за да не влезеш в графата „тотално кукуруку“. Слез на спирката с него, завържи най- безобиден, стандартен разговор – можеш да поискаш огънче например или да питаш колко е часът, след което го провокирай: „Много ти благодаря. Искам да ти се отплатя с едно кафе, а може би и с още нещо, какво ще кажеш?“ Да, нагличко си е – но ти гониш моментен резултат, не те интересува какво би си помислил за моралните ти ценности.

Обект: БИВШИЯТ

Има нещо супер порочно в това да прелъстиш още веднъж някого, който вече не ти принадлежи. Някого, с когото макар да не сте постигнали хармония в отношенията, сте имали супер страстни нощи – ако не беше така, хич нямаше да ти мине през акъла идеята да се озовете пак в едно легло. Въпросът е, че ако сте се разделили с огън и жупел, това няма да е толкова лесна задача… Всъщност дали? Ако е минало известно време и сте преживели обидите и наранените чувства, можеш фасулски лесно да го спечелиш като любовник. Да живее техническият прогрес! Прати му есемес или имейл, в който му обясни, че макар очевидно да не можете да мелите заедно, в леглото няма по-добър от него. Той е просто секс бог, още го сънуваш и нямаш нищо против да се озовете пак под едни чаршафи и да си прекарате страхотно. Намекни му, че за пореден път си се убедила, че никой друг не е способен да ти донесе такова удоволствие, каквото ти доставя той, и сам ще си предложи услугите – ще видиш.

Обект: КОЛЕГА

Да, всички знаем, че не е добра идея. Докато в офиса не се появи особено сексапилен мъж, който се разкарва пред погледа ни по цял ден и не ни дава нито да се трудим, нито да спим като хората. Ето как реши въпроса една приятелка: „Предложих му да отидем да похапнем след работа. Имах си и подходящ предлог. Правех ремонт и ми трябваха разяснения за дограмата. В момента, в който сложих ръка на бедрото му и го погледнах в очите, на него му стана ясно, че няма да си говорим за дограма.“ Ако се притесняваш от такъв твърде прям подход, постепенно разчупи офисните ледове с обеди, в които да си говорите и сближите. И не забравяй, че ключът към мъжкото сърце е признанието „Ти си страхотен!“. Искай мнението му за всичко – започни с офисните дилеми и мини към по-лични, и винаги изказвай възхищение от съветите и избора му. Ще видиш, че скоро ще започне да гледа на теб супер, супер благосклонно.

Обект: ГАДЖЕТО

Да кажем, че той е изял яко конско в офиса или че любимият му отбор е паднал. И сега твоят човек не проявява желание за секс, а ти започваш да се цупиш, защото явно не те иска като преди. Да пробваш да го изкушиш? О, я стига, глупаво е… Напротив! Мъжете обожават да бъдат съблазнявани. Демонстрацията на похотливи намерения ги хвърля в нирвана, знаеш го. Но как да преодолееш неуместната свенливост? Ами, много просто. Представи си, че си главната провокативна и супер сексапилна героиня от твой любим порочен филм или книга. Облечи страхотно бельо, секси дрешка и се вкарай във филма. Резултатът ще ти подейства като наркотик и ще те провокира да си още по-дръзка и порочна – още утре.

 

А, дали той не се опитва да те съблазни?

 

Уроци по съблазняване на мъжете:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар