20 забавни (и безплатни) неща, които да правите заедно

Парите не носят автоматично щастие. Сигурно ти звучи като клише, но е истина и проучванията го доказват. Според едно ново изследване, двойките, които не пръскат много средства за луксозно съществуване, са по-щастливи от онези, които харчат големи суми за глезотии. Защо тогава да не си устроите среща без пари?!

1. Посетете концерт на откри­то. Музика, танци, с една ду­ма – купон! Какво повече ви тряб­ва за готино прекарване?

2. Предложи на приятелка да раз­ходите кучето й в парка.

3. Любувайте се на изгрева след дълга нощ – ще се заредите с добро настроение за целия ден.

4. Гол покер. Това е класика в жанра на секси безплатните забавления.

5. Изпотете се. Бягайте в някой парк или отидете на поход в планина. Ще се почувствате тонизирани и в добра физическа форма за известно време.

6. Следващия път, когато си на гос­ти в гаджето си, подготви се предварително за романтична сре­ща. Носи си МрЗ-ката или iPod-а, на които си качила любима ваша песен и покани половинката си на танц. Разделете си слушалките и се раз­вихрете на частния си дансинг.

7. Запишете се за участие в публи­ката на някое ТВ шоу. Вероятно ще ви платят хонорар, да не гово­рим, че осигуряват храна и напит­ки за деня. Пък и за малко ще се по­чувствате почти като звезди!

8. Станете художници – вземе­те лист хартия и пастели и да видим кой какво ще нарисува.

9. Карайте колелета, щe се пораздвижите, а може да си ор­ганизирате и цяло състезание.

10. Разгледайте забележителностите близо до вас. В който и град да живеете, със сигурност в него има стари къщи, музеи или други паметници на културата, покрай които ежедневно минавате, без дори да ги забележите.

11. Взаимно се научете на нещо, ко­ето знаете от малки. Стрел­ба с прашка? Как се прави шапка от лист хартия? Измисли сама.

12. Седнете в парка с лате в ръкa и съчинявайте истории за хората, които минават наоколо.

13. Вземете любимите си книги  и прочетете заедно най-го- тините моменти. Ще се почув­ствате още по-здраво свързани, ка­то споделите мисли за живота.

14. Направете си фотосесия. Без секси муцки, а просто харесай­те някой хубав кадър – за теб и за не­го и се опитайте да го направите 1:1 с наличните ви дрехи и обстановка.

15. Отидете в някоя квартална градинка с люлки и се полюлейте като деца. И двамата ще си спом­ните за онова време с усмивка.

16. Извади ролковите кънки и си припомнете как става­ше номерът с карането им.

17. Организирай парти. Помоли гостите да донесат бутилка, която съ­бира прах у тях, и после си поиграйте на бармани като миксирате питиетата.

18. Отидете на къмпинг и прека­райте една нощ под звездите.

19. Харесайте някоя рецепта и после я направете заедно.

20. Измийте колата. Направи го по-забавно, като облечеш бяла тени­ска, за да осигуриш на гаджето си запом­няща се гледка.

  •  Cosmopolitan

 

 

Tайните на трайната любов

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар