Момичешките неща, които момчетата не разбират

Вероятно си наясно, че той невинаги разбира поведението ти – като това защо твърдиш, че ти няма нищо, след като всъщност си бясна. Но се оказва, че има цял списък с: женските навици, които объркват мъжете навсякъде по света.

Декоративните сапуни. Имаш малки сапуни с формата на морски миди, сърчица и звезди около всяка мивка в къщата си, но на нас не ни е позволено да ги използваме. Така, когато сме под душа и имаме огромна нужда от сапун, сме принудени да използваме твоята дълбоко овлажняваща и възстановяваща маска за коса с аромат на манго, за да се измием. Защото никъде не можем да намерим сапун.

Скъпото фитнес екипче. Дрехите ти за спорт струват много повече отколкото едногодишната ти карта за фитнес. Безсмислено е.

Експлоатацията на отоплителните уреди. И ние обичаме да ни е топло, но като си пуснала печката на макс, се чувстваме така сякаш се пържим в Ада. Все пак е април.

Емотиконите в sms-ите. Като изпратиш осем тъжни лица, след като си ни казала, че ще закъснееш с 20 минути не ни кара да си мислим, че много съжаляваш. Кара ни да мислим, че си емоционална развалина.

Промоциите, намаленията и разпродажбите. Готова си да си купиш всяка глупост (при това повече от една бройка) ако видиш, че в магазина има намаление или на етикета пише: „промоция”, разпродажба или „специална цена”. Това обяснява защо имаш толкова много неща, от които нямаш нужда и не знаеш къде да сложиш.

Калъфите за телефони със сигнални цветове. Да не би да се страхуваш, че крадците няма да забележат телефона ти?

Шалтетата с къдрички. Матракът ти не се нуждае от сладки дрешки.

Фибичките. Колко такива имаш? Има ги навсякъде.

Огромните чанти. Схващаме, че ти е необходимо да носиш доста неща със себе си. Но не е необходимо да носиш всичките си неща с теб.

Да носиш чорапогащника си като долнище. Въпреки че не разбираме защо мислиш, че тънките, тесни и понякога ужасно прозрачни чорапогащници могат да минат за клин, ние приемаме с цялото си сърце правото ти да го вярваш.

Неприятелите. Ние също имаме хора, с които не се понасяме, но разликата е там, че не ги забелязваме. Или не говорим с тях. Или не мислим за тях.

Ваните. Да лежиш във вана с хладка вода и да се киснеш в собствената си мръсотия? Не, благодаря.

Закуската навън. Когато сме прекарали предишната нощ на шумно и претъпкано място, пълно с пияни хора, не искаме да правим същото и на следващата сутрин, само че с яйца.

  •  Cosmopolitan

 

 

Кои грехове са готови да простят мъжете?

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар