Разни клюки

Инфо, което разбрахме оттук-оттам за понякога скандалния и лъскав живот на звездите в големия град.

1. Никога, никога…

Бионсе за пореден път потвърди славата си на една от най-добре платените музикални изпълнителки. Говори се, че тя е получила предложение да журира в следващия сезон на американ­ския The X Factor, но преговорите се провалили, защото тя поискала твърде висок хонорар. Според баща й и бившия й мениджър – Матю Ноулз обаче тя никога не би приел да бъде съдия в риалити предаване за таланти, защото „не е за нея“.

2. Мистър Каприз

Леонардо ДиКаприо се оказа много капризен по отношение на жените. Наско­ро в интервю той призна, че има много изисквания към жената дo себе си и отбеляза, че не харесва „претенциозните и отмъс­тителни жени и опортюнистките“. Нещо повече, идеалът за жена на 37-годишния актьор била майка му, защото тя била перфектна във всяко отношение. Късмет с търсенето, Лео!

3. На нож със свекървата

От известно време между Джесика Бийл и мамчето на Джъстин Тимбърлейк прехвърчат искри. Причината? Двете дами не можели да постигнат консенсус относно организацията за предстоящата сватба. Според светските хроникьори майката на Джъстин се оказала властно свекървище, което иска да контролира всичко и всички. Горката Джесика…

4. Образцов дом

Оказа се, че страхотната актриса Джулия Робъртс е изключително строг родител. Неотдавна тя заяви пред медиите, че не позволява на децата си да гледат филмите й. Освен това трите хлапета на актрисата почти не гледали телевизия. Джулия и съпругът й решили да наложат това правило вкъщи, за да имат повече време за четене на книги и за семейни разговори преди да си легнат да спят. Това се казва семейство за пример!

  • Cosmopolitan

Вижте още за звездите и техните деца

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар