Дайте цвят на лицето си – Подсилете тена и направете гримът по-устойчив!

Подсилете тена

ЗАЩО?

Колкото по-естествени из­глеждате, толкова е по-добре. Хубавият фон дьо тен е лек и с натурален блясък. С него изглаждате неравностите и прикривате недос­татъците на кожата.

КАК ДА ПРОЦЕДИРАТЕ?

Ако използвате различни тонално­сти за различните зони на лицето, не трябва да се вижда контрастна разлика – тенът трябва да е еднакъв навсякъде. Същото важи за шията и деколтето, които някои дами забравят да трети­рат с фон дьо тена. Има части от ли­цето, които повече привличат светлина и тях трябва внима­телно да третирате – брадичката, носа, скулите, зоната около веждите и челото. Накрая

винаги е добре да напудрите равно­мерно лицето, за да се убедите, че не е останало място, къ­дето фон дьо тенът да е напластен, а другаде да липсва.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ?

Добре е да подберете правилно фон дьо тена според цвета на вашата кожа. Нанесете го върху ръката си, когато подбирате тоналност, и се стре­мете да е максимал­но близо до естест­вената ви кожа.

  • Bourjois Перфектният Correcting Concealer StickС помощта на двуцветни неутрализиращи пигмен­ти, новият коректор за­личава тъмните кръгове, изсветлява зоната около очите и прикрива пер­фектно несъвършенства­та. Розовите и златисти оттенъци на коректора се адаптират перфектно към кожата и са подходя­щи за всеки тен, съветва в последния си брой сп. „Журнал за жената”.

Направете гримът по-устойчив

Никога не се гримирайте набързо. За да бъде красив и дълготраен гримът Ви, отделете си поне 30-40 минути за тази разкрасителна процедура.

ПОДГОТОВКАТА

Тя е изключително важна както за свежия и здрав вид на вашата кожа, така и за перфектния резултат от макиажа. Внимателно почис­тете и овлажнете лицето с тоник. След това нанесете дневния и околоочния крем, с леки потупвания. Така про­дуктите по-лесно ще попият в кожата, а лекият масаж ще стимулира кръвообраще­нието й. Излишният блясък премахнете, като попиете с хартиена салфетка. Така фон дьо тенът, който ще нанесете, ще стои по-гладко и ще издържи по-дълго време. Избягвайте да слагате крем на миглите, защото след това спиралата няма да е дълготрайна.

 

Дайте цвят на лицето си – Удвоете ружа и озарете клепачите!

 

Как да направим черния молив по – дълготраен?

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар