Дайте цвят на лицето си – Удвоете ружа и озарете клепачите!

Удвоете ружа

ЗАЩО?

Когато слагате с ружа то­пъл или студен тен върху скулите си, автоматично при­давате бледост или яркост на лицето.

КАК ДА ПРОЦЕ­ДИРАТЕ?

С тампон трябва да полагате във високата част на бузата топлия червеникав руж. След това над него можете да нанесете по-светлия нюанс – прасковен, розов или пепел от рози.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ?

Приятна е комбинацията на роза и праскова за по-светлата и бледа кожа. За дамите с по-матова кожа на лицето е приятно съчетанието на цик­ламено с оранжево.

Озарете клепачите

ЗАЩО?

Лекият блясък и светли­на придават лъчезарност не само на погледа, но и на лицето. За да изглеж­дат очите изразителни, в сгъвката на горния клепач нанесете светлокафява линия.

КАК ДА ПРОЦЕДИРАТЕ?

Добре е върху целия горен клепач да нанесете сенки един цвят, като не забравяте вътрешния ъгъл. Не е нужно да слага­те много, правете го като художник – да няма празно пространство и цве­тът да е еднакъв. Едва тогава върху основата добавете друг цвят сенки, за да се получи преливащия ефект. Имайте предвид следното: до миглите цветовият нюанс трябва е по-наситен, а под веждите — да изсветлява.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ?

Подходящи тонове са сиво-бяло, сре­бърно-бежово, медено и леко златис­то. Във всяка дамска чантичка трябва да има задължително молив за очи и подходящи сенки.

 

  • Sephora – Натуралната Palette Naturel nude – Палитра със сенки за очи в актуални за сезона тоналности. Продуктът съдържа 6 цвята и очна линия, с които получавате естествен натурален грим. Резултатът е изискан, а погледът е перфектен и неустоим, съветва в последния си брой сп. „Журнал за жената”.

 

Дайте цвят на лицето си – Акцентирайте върху устните и подчертайте погледа!

 

Как да сложим руж?

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар