Лесно решение на 5-те най-често срещани проблеми с грима

Не бързайте да драматизирате, ако нещо с макиажа ви не е наред

В този материал ще ви запознаем с най-често допусканите грешки при гримиране и съответно – най-лесните начини за поправянето им.

Често попадате на всевъзможни съвети за новите тенденции и хитовите комбинации с козметични продукти. Вероятно на всяка една дама й се иска да ги изпробва и още от първия

проблеми с грима

Не бързайте да драматизирате

път да изглежда зашеметяващо.

Случва се обаче да не обърнете достатъчно внимание на някои детайли и резултатът далеч не е това, което сте очаквали.

В следващите редове ще ви запознаем с най-честите грешки, които се допускат при гримиране. Добре е да им обърнете сериозно внимание преди да прибегнете към търсенето на нови тенденции и трикове за изпълнението им.

Ето ги и тях:

Често се случва при поставянето на спиралата да изцапате клепача. Не бързайте веднага да я почиствате. Първо изчакайте да изсъхне и след това я отстранете с помощта на клечка за уши. По този начин ще избегнете допълнителното размазване.

Не всяка жена притежава плътни и гъсти вежди. Понякога обаче се случва моливите или сенките за вежди да направят косъмчетата ви по-тъмни, отколкото би ви се искало. За да поправите тази грешка, трябва да срешете веждите и да използвате съвсем малко коректор, с който да туширате цвета.

Не драматизирайте, ако изцапате клепача си с очна линия.

Просто изчакайте да засъхне и нанесете коректор върху нея.

По този начин не само ще заличите грешката, а и ще коригирате формата, постигайки онази, която вие искате.

Ако миг преди излизане забележите, че лицето ви е в блестящи частици, не бързайте да се мажете. Достатъчно е да увиете малко тиксо върху пръстите си с лепещата част навън. След това оберете лъскавите частици. По този начин няма да съсипете грима си.

В случай че сте сложили твърде много руж, не се разстройвайте. Има бързо и лесно решение на проблема. Нужна ви е чиста гъба, с чиято помощ да премахнете количеството руж, което е в повече. За целта е достатъчно да минете съвсем леко отгоре с нея.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар