5 неща, които трябва да знаете за летния грим

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Вижте основните тънкости, за които трябва да внимавате. Добавете подходящ по цвят лак.

1. Тюркоазен акцент

Тюркоазените нюанси са изключително актуални през лятото. Стоят добре както на брюнетки, така и на блондинки. Но има една особеност, с която трябва да се съобразите. Тюркоазеното е много силен, доминиращ цвят. Затова всички нюанси около него трябва да са дискретни, неутрални, nude или добавящи само бронзов блясък, който да хармонира с тена.

летния грим

Съвети за летен грим

2. Лилав залез

Лилавото е друг актуален цвят през този сезон. Но не всяко, а онова лилаво, в което се обагря понякога небето при здрачаване.

Тънкостите тук са лесни за запомняне. Лилавите нюанси не бива да са повече от два – един ярък и един по-тъмен за контуриране на окото вместо очна линия. Всички други цветове трябва да ги подкрепят и в същото време да са в гамата, характерна за залязващото слънце, а не в свежи розови нюанси.

3. Свежо синьо

Комбинацията от бяло и синьо напомня за далечен гръцки остров и е типична за Цикладите. А като вдъхновение за грим, е много лятна и свежа. Какво е характерно за нея? Цветовете са ясни: бяло, различни нюанси на синьото и мъничко черно за подчертаване на контура, пише „Жуpнaл“. Нищо повече от това!

4. Злато по лицето

В този случай става дума за комбинация от различни топли нюанси, вдъхновени от слънчевите лъчи, огъня, жарта и т. н. Особеното? Както казахме, това е комбинация от топли нюанси. Така че – забравете всички студени цветове, те нямат място в тази визия.

5. Пастелна романтика

И на финала – едно предложение за онези, които не обичат твърде силните багри. Пастелните цветове са точно за тях. Гримът може да бъде издържан в различни нюанси на розовото и лилавото, на сивото и синьото, или в неутрални тонове, които само да подчертаят естествената красота на лицето, без да се натрапват.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар