5 неща, които трябва да знаете за летния грим

Вижте основните тънкости, за които трябва да внимавате. Добавете подходящ по цвят лак.

1. Тюркоазен акцент

Тюркоазените нюанси са изключително актуални през лятото. Стоят добре както на брюнетки, така и на блондинки. Но има една особеност, с която трябва да се съобразите. Тюркоазеното е много силен, доминиращ цвят. Затова всички нюанси около него трябва да са дискретни, неутрални, nude или добавящи само бронзов блясък, който да хармонира с тена.

летния грим

Съвети за летен грим

2. Лилав залез

Лилавото е друг актуален цвят през този сезон. Но не всяко, а онова лилаво, в което се обагря понякога небето при здрачаване.

Тънкостите тук са лесни за запомняне. Лилавите нюанси не бива да са повече от два – един ярък и един по-тъмен за контуриране на окото вместо очна линия. Всички други цветове трябва да ги подкрепят и в същото време да са в гамата, характерна за залязващото слънце, а не в свежи розови нюанси.

3. Свежо синьо

Комбинацията от бяло и синьо напомня за далечен гръцки остров и е типична за Цикладите. А като вдъхновение за грим, е много лятна и свежа. Какво е характерно за нея? Цветовете са ясни: бяло, различни нюанси на синьото и мъничко черно за подчертаване на контура, пише „Жуpнaл“. Нищо повече от това!

4. Злато по лицето

В този случай става дума за комбинация от различни топли нюанси, вдъхновени от слънчевите лъчи, огъня, жарта и т. н. Особеното? Както казахме, това е комбинация от топли нюанси. Така че – забравете всички студени цветове, те нямат място в тази визия.

5. Пастелна романтика

И на финала – едно предложение за онези, които не обичат твърде силните багри. Пастелните цветове са точно за тях. Гримът може да бъде издържан в различни нюанси на розовото и лилавото, на сивото и синьото, или в неутрални тонове, които само да подчертаят естествената красота на лицето, без да се натрапват.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар