Дайте цвят на лицето си – Акцентирайте върху устните и подчертайте погледа!

Прогонете сивата кожа, като за целта използвай­те цялата богата палитра, която ви дава декора­тивната козметика. Трябва да знаете, че акцен­тът в грима може да бъде или на очите, или на устните. Ако прибегнете до атрактивно червило, тогава изпишете очите с пастелни ненатрапчиви сенки. При вечерния грим, ако подчертаете очите с туш и ресниците със спирала, устните нека да изглеждат по-естествени, съветва в последния си брой сп. „Журнал за жената”.

Акцентирайте върху устните

ЗАЩО?

Ако искате мъжете да не пропускат нито една  ваша дума, акцентирайте те върху красиво изри­суваните устни. Най-актуални за сезона са червеното, яркоро-зовото, цвят слива и вишна.

КАК ДА ПРОЦЕ­ДИРАТЕ?

При устните моливът очертава контура, като леко го уголемява и го прави симетричен. Предпочитани са плодовите цветове и прозрачни-текстури. В центъра на горната и долната устна нанесете прозра­чен гланц за блясък.

КАКВО Е ПОЛЕЗ­НО ДА ЗНАЕТЕ?

За блондинките са пре­поръчителни розови­те нюанси в цялата палитра, докато червеното върви при всеки тип жена.

  • L’Oreal – Ласкавият Rouge Caresse  – Цвят, блясък, хидратация и дълготрайност в едно черви­ло. Нежно и ефирно докосване само с едно нанасяне на чер­вилото, а устните сякаш са обвити в цветен воал. Съвременни, прелестни и весели нюанси на ярка гама – от алено ярки до млечно- пастелни.
  • Avon – Новаторският Shine Attract – Революционно сливане в едно на съблазнителен цвят и перфектен блясък. Червило с пищен цвят в 16 нюанса, обогатен с Витамин Е и SPR15. Лекият гел осигурява на устните копринен блясък с плътно покритие, изглажда и хидратира устните.
  • Clinique – Невидимият Almost Lipstick – Червило с мека формула за изумително красиви и магнетични устни. Подходящ е за чувствителна кожа. Стои нежно и изящно и винаги в тон с кожата.

Подчертайте погледа

ЗАЩО?

Нищо не прави очите така изразителни и дълбоки, както гъстите и дълги мигли.

КАК ДА ПРОЦЕДИРАТЕ?

С туша и спиралата можете максимално да увеличите обема, да очертаете клепача, за да уголемите контура и да направите погледа магнети­чен. Добре подбраните сенки подсилват изразителния поглед, но избягвайте много тъмните и наситени цветове, тъй като те затварят очите. Изберете така цвета на мо­лива и сенките, че да приля­гат на ириса и да подсилват блясъка на погледа.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ?

Сред най-предпочитаните нюанси са виолетово, сиво, пепел от рози и златнокафяво. Нанасяйте ги от ъгълчето към края на клепа­ча, като очертаната линия е във формата на запетайка. Повдигайки крайчето нагоре, окото се издължава.

 

  • Maybelline – Поразителният Volum Express One by One Satin Black – Спирала за очи c поразителен ефект, която прави миглите по-плътни, черни и дълги, а погледа – по-изрази­телен и чувствен. Гъвкавите фибри по четката улавят, покриват и разделят миглите, за да ги направят по-дебели и съблазнителни, а ефектът е незабавен и без слепване. Подходяща е за къси и редки мигли.

 

Дайте цвят на лицето си – Подсилете тена и направете гримът по-устойчив!

 

Как да направим устните ни да изглеждат по-големи:

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар