Колко си нормална с порното? – 8 „странни“неща, които са си съвсем нормални

Кабелният ти пакет включва еротичен канал? Цялата индустрия никак не ти е по вкуса? Всичко е тук, черно на бяло!

1. Да смяташ, че инте­ресът към порно­то е нормален и приемлив (93% от читателките на ПО-КРАСИВИ са на това мне­ние), но да ти е ясно, че не всички хора, които гледат порно, са нормални (59% от вас казват, че някои порно жанрове са доста сму­щаващи).

2 от 5 европейки предпочитат само софт еротика

2. Да не се изненадаш, че партньорът ти гледа порно. Цели 42% от младите българки смятат, че това си е типично зани­мание за мъжете, а 46% биха седнали да гледат с тях. Не се знае откъде ще изскочи вдъхновение!

60% от българките под 35 са консумирали порнографски материали повече от 3 пъти през 2010-а

3. Да адаптираш нещо видяно в порнофилм към собствения си сексуа­лен живот -16% от жени­те под 30 са го правили с успех, но 2/3 от тях смя­тат, че това не бива да се превръща в навик, а само да освежава сексуалния им опит от време на време.

4. Да не одобряваш пор­ното изобщо. Една от всеки 10 жени е категорич­на, че порнографията уни­жава женското достойн­ство и убива интимност­та. Други 1% пък подози­рат, че ако двама души опрат до подобни „външ­ни визуални стимули“, за да се възбудят, значи химията помежду им се е изчерпала.

9% жени тълкуват решението на партньора си да гледа порно като знак, че те не го задоволяват сексуално

5. Да подозираш, че порно актрисите ти пра­вят лоша услуга – 12% от обвързаните дами са на мнение, че виртуозните им изпълнения заблуждават мъжете относно женски­те възможности в леглото. Да оставим настрана акробатичните пози, но коя от нас достига оргазъм толко­ва лесно в реалността?

1/3 от младите жени у нас смятат, че камерата  няма място в спалнята

6. Да те гъделичка идея­та да заснемеш собс­твените си сексуални при­ключения. Над половината от българките казват, че биха опитали, но ако видео­то е за лично ползване, а 16% вече са го сторили (обаче 1/5 от тях са разо­чаровани от резултата)…

7. Да имаш алтернатив­ни вкусове – цели 19% от анкетираните жени харесват филми с групов секс, 13% се възбуждат от хомоеротика, а 11% предпо­читат сюжети, при които жената доминира.

15% от читателките на ПО-КРАСИВИ се интересуват и от хардкор порно

8. Да вярваш, че и в пор­ното трябва да има естетика – 63% от чита­телките на ПО-КРАСИВИ при­знават, че основното им изискване към филм с рей­тинг X е участниците да са красиви и атлетични. Дамите държат и на при­съствието на сюжет (59%) и предпочитат мъжът да е агресорът (28%).

6% от младите българки споделят, че порното не ги възбужда, а ги притеснява.

50те най-мръсни секс тайни на мъжете 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар