Ева Мендес – супер секси с въглехидрати!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ева Мендес успява да изглежда зашеметяващо!

Ева Мендес е едно от реалните доказателства за това, че една жена може да изглежда замешетяващо дори когато извърши непростимото – включи в менюто си въглехидрати.

Красавицата, която не се притеснява да говори за това как изглежда и какви грижи полага или не полага, за да изглежда толкова уникално, разкрива, че тайната на перфектната й фигура се крие в това, че не се ограничава от нищо, но в същото време е изключително стриктна по отношение на храната, която консумира.

Очарователната красавица разкрива, че за нея от особено значение за добрия външен вид е приемът на течности и то в немалки количества. Звездата разкрива, че месо почти не яде, но в същото време консумира много риба и кафяв ориз. Хлябът е едно от изкушенията, на които също рядко успява да устои, но си има собствено правило – той да бъде от нерафинирано брашно.

Принципът, който е водещ в режима й на хранене, гласи, че всичко трябва да е с тъмен цвят – не яде паста от бели брашна, не яде бял ориз и бял хляб. Това, оказва се, за нейното тяло е достатъчно, за да изглежда повече от зашеметяващо.

В същото време, Ева признава, че се труди здраво и във фитнес залата – упражненията са задължителни, за да бъде в тонус, като редовно ги комбинира с кардио и йога.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да

получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар